Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

Evo i pravi hint.Osmorica igraca sa liste su celu prvoligasku karijeru bili verni samo jednom timu.Dvojica su ptice-selice.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Vili Amersek je jedan (Olimpija, Angers SCO)? Maric drugi (Velez, Schalke 04)? Moca treci (PFC, Bordeaux)?eidt; dodao Mocu.edit2: i Bajevic je igrao u AEKu. Znaci da mislis da su igrali samo u jednom domacem 1ligaskom klubu?

Edited by Oxford
Posted

Onda Janjuš i Santrač.

Posted

Ignorišite mene, tradicionalno me mrzi da smišljam, zanimljivije mi je da pogađam.

Posted

Juna 1967. godine talentovani golman zrenjaninskog Proletera, potpisuje dobar ugovor za zagrebackim Dinamom (12 starih miliona, od cega klubu pripada 9 miliona). Dinamo se obavezuje i da obezbedi garsonjeru sa stanarskim pravom do kraja godine, a dotle sobu u centru grada sa posebnim ulazom.Ubrzo pocinju problemi. Dinamo daje golmanu cek na 4 miliona, s tim da vrati klubu 1 milion; golman tvrdi da treba da dobije i neku obecanu nagradu za koju novo (u medjuvremenu promenjeno) rukovodstvo Dinama navodno ne zna. Proleter dobija svojih 9 miliona.Golman trazi ispisnicu krajem godine jer ne dobija ni garsonjeru; Dinamo se zali da je golman zatajio povredu meniskusa jos prilikom potpisivanja ugovora, optuzujuci pritom i Proleter da je znao za golmanovu povredu.Obzirom da zagrepcani nisu ispunili obaveze iz ugovora, golman dobija raskid ugovora, vraca se u Proleter, ali ubrzo i prekida fudbalsku karijeru da bi se posvetio advokatskom pozivu.Bivsi golman je danas poznati advokat, a njegovo ime je ?

Posted

evo mala pomoc (bar se nadam), mislim da je advokat Dzajicu u aktuelnom sluzaju.Evo, i jos pitanje kad vec pominjem Dzajica (da ne zaboravim).Iako je celu YU prvoligasku karijeru proveo u Zvezdi, Dzajic je ipak kao gost igrao za jedan tim sa prostora bivse Jugoslavije u prijateljskoj utakmici protiv milanskog Intera. Koji je to tim ?

Posted

pfff... nekako mi logicno zvuci da golman/advokat bude Vujin... a?ovaj tim nemam pojma... znam da je Pixi igrao za Partizan na nekom turniru pre nego sto je potpisao za zvezdu godinu dana kasnije (cini mi se)...

Posted

tacno, Milan Vujin. tvoj redDzajic je igra za jedan BiH tim na toj utakmici.

Posted
tacno, Milan Vujin. tvoj redDzajic je igra za jedan BiH tim na toj utakmici.
Zar nije igrao za želju protiv Santosa? :huh:
Posted

Igrao je za Zelju protiv Intera.A protivnik Santosa je bila reprezentacija grada Sarajeva. Tu je briljirao Blagoje Bratic cuvajuci Pelea.Eto, jedno pitanje ce postaviti ArleKino, a jedno Leonidas.

Posted

Upravu si. Stari mi je išao na ovu sa Peleom, ali mi je nekad spominjao i ovu sa Džajićem.Evo jedno trik-pitanje:ko je najslavniji igrač (stranac) koji je bio registrovan za neki bh. klub (i to poslije rata)? Igrač o kojem se radi je igrao u velikim evropskim klubovima, čak 4 su osvajala Ligu prvaka. O kojem je bh. klubu riječ?

Posted

Neki Hrvat koji je dosao zavrsiti karijeru u Bosni???Mada je za Zrinjski igrao neki Italijan...

Posted (edited)

Kirlienko u Partizanu, Laudrup u Celiku...- Navedite 3 kluba koji su osvajali prvenstva susednih drzava

Edited by muslin