Jump to content

Featured Replies

• Author

Evo i pravi hint.Osmorica igraca sa liste su celu prvoligasku karijeru bili verni samo jednom timu.Dvojica su ptice-selice.

Vili Amersek je jedan (Olimpija, Angers SCO)? Maric drugi (Velez, Schalke 04)? Moca treci (PFC, Bordeaux)?eidt; dodao Mocu.edit2: i Bajevic je igrao u AEKu. Znaci da mislis da su igrali samo u jednom domacem 1ligaskom klubu?

Edited by Oxford

Onda Janjuš i Santrač.

• Author

Da, samo domace prvenstvo.

• Author

Larssone, tvoj red.

Ignorišite mene, tradicionalno me mrzi da smišljam, zanimljivije mi je da pogađam.

• Author

Juna 1967. godine talentovani golman zrenjaninskog Proletera, potpisuje dobar ugovor za zagrebackim Dinamom (12 starih miliona, od cega klubu pripada 9 miliona). Dinamo se obavezuje i da obezbedi garsonjeru sa stanarskim pravom do kraja godine, a dotle sobu u centru grada sa posebnim ulazom.Ubrzo pocinju problemi. Dinamo daje golmanu cek na 4 miliona, s tim da vrati klubu 1 milion; golman tvrdi da treba da dobije i neku obecanu nagradu za koju novo (u medjuvremenu promenjeno) rukovodstvo Dinama navodno ne zna. Proleter dobija svojih 9 miliona.Golman trazi ispisnicu krajem godine jer ne dobija ni garsonjeru; Dinamo se zali da je golman zatajio povredu meniskusa jos prilikom potpisivanja ugovora, optuzujuci pritom i Proleter da je znao za golmanovu povredu.Obzirom da zagrepcani nisu ispunili obaveze iz ugovora, golman dobija raskid ugovora, vraca se u Proleter, ali ubrzo i prekida fudbalsku karijeru da bi se posvetio advokatskom pozivu.Bivsi golman je danas poznati advokat, a njegovo ime je ?

• Author

evo mala pomoc (bar se nadam), mislim da je advokat Dzajicu u aktuelnom sluzaju.Evo, i jos pitanje kad vec pominjem Dzajica (da ne zaboravim).Iako je celu YU prvoligasku karijeru proveo u Zvezdi, Dzajic je ipak kao gost igrao za jedan tim sa prostora bivse Jugoslavije u prijateljskoj utakmici protiv milanskog Intera. Koji je to tim ?

pfff... nekako mi logicno zvuci da golman/advokat bude Vujin... a?ovaj tim nemam pojma... znam da je Pixi igrao za Partizan na nekom turniru pre nego sto je potpisao za zvezdu godinu dana kasnije (cini mi se)...

• Author

tacno, Milan Vujin. tvoj redDzajic je igra za jedan BiH tim na toj utakmici.

mrdja said:
tacno, Milan Vujin. tvoj redDzajic je igra za jedan BiH tim na toj utakmici.
Zar nije igrao za želju protiv Santosa? :huh:
  • Author

Igrao je za Zelju protiv Intera.A protivnik Santosa je bila reprezentacija grada Sarajeva. Tu je briljirao Blagoje Bratic cuvajuci Pelea.Eto, jedno pitanje ce postaviti ArleKino, a jedno Leonidas.

Upravu si. Stari mi je išao na ovu sa Peleom, ali mi je nekad spominjao i ovu sa Džajićem.Evo jedno trik-pitanje:ko je najslavniji igrač (stranac) koji je bio registrovan za neki bh. klub (i to poslije rata)? Igrač o kojem se radi je igrao u velikim evropskim klubovima, čak 4 su osvajala Ligu prvaka. O kojem je bh. klubu riječ?

Neki Hrvat koji je dosao zavrsiti karijeru u Bosni???Mada je za Zrinjski igrao neki Italijan...

Kirlienko u Partizanu, Laudrup u Celiku...- Navedite 3 kluba koji su osvajali prvenstva susednih drzava

Edited by muslin