kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 na kojoj utakmici je tadasnji kapiten ManUTD-a trazio na poluvremenu da njegov klub zameni dresove za rezervnu varijantu, jer im u prvim(away kit) nije islo?
kralj Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 na kojoj utakmici je tadasnji kapiten ManUTD-a trazio na poluvremenu da njegov klub zameni dresove za rezervnu varijantu, jer im u prvim(away kit) nije islo?Da nisu oni sivi dresovi u kojima nikad posle nisu igrali?
kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 da, ali nije bitnokoja je utakmica bila u pitanju?hint: protivnik trenutno igra u Engleskoj 3 liZi
pantelia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 (edited) Ja cu da odgovorim, al neka postavi neko drugi :) Sa Sautemptonom, 96-e. Jedino sto mislim da promenu dresova nije trazio kapiten, vec Fergi licno, jer je smatrao da se ne prepoznaju na terenu ili tako nesto. Edited April 17, 2011 by pantelia
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 tacno, mada koliko se ja secam trazio je Eric :)
Brazilac Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Da se nadovezem slicnim pitanje - 1 drugi evropski velikan je desetak godina pravio poseban dres slican brazilskom samo za 1 njima tradicionalno zajebano gostovanje u domacem prvenstvu.Naravno, u pitanju je bilo cisto sujeverje.Dakle, o kom se klubu radi i koje gostovanje je u pitanju?
Brazilac Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 (edited) Jeste Bajern.U pitanju su osamdesete i devedesete godine XX veka kad nije puno ekipa imalo posebne kolekcije za gostovanje a kamoli specijalan dres za samo 1 utakmicu godisnje.Elem, ostaje drugi deo pitanje - kome su gostovali u tom brazilskom dresu?Mala pomoc, i taj klub ima crvene dresove, zato su Bavarci u startu i morali da nose drugaciji dres na tom gostovanju... Edited April 21, 2011 by Brazilac
crtamOrasi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Lupam, mada si i previse pomogao Kaiserslautern?
Brazilac Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Da, K'lautern naravno.Ma rekoh da ne davim previse kviz, izgleda da sam postavio glupo pitanje...
fandorin Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Mogu li ja? Protivnik Zvezde na utakmici u kojoj je za nju igrao Bekenbauer bio je? Za pogođen rezultat nudim spa vikend na Zlatiboru.
Hamlet Strašni Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ybt, bio sam na utakmici a pojma nemam ni protivnika ni rezultat.
Recommended Posts