Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

na kojoj utakmici je tadasnji kapiten ManUTD-a trazio na poluvremenu da njegov klub zameni dresove za rezervnu varijantu, jer im u prvim(away kit) nije islo?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
na kojoj utakmici je tadasnji kapiten ManUTD-a trazio na poluvremenu da njegov klub zameni dresove za rezervnu varijantu, jer im u prvim(away kit) nije islo?
Da nisu oni sivi dresovi u kojima nikad posle nisu igrali?
Posted

da, ali nije bitnokoja je utakmica bila u pitanju?hint: protivnik trenutno igra u Engleskoj 3 liZi

Posted (edited)

Ja cu da odgovorim, al neka postavi neko drugi :) Sa Sautemptonom, 96-e. Jedino sto mislim da promenu dresova nije trazio kapiten, vec Fergi licno, jer je smatrao da se ne prepoznaju na terenu ili tako nesto.

Edited by pantelia
Posted

tacno, mada koliko se ja secam trazio je Eric :)

Posted

Da se nadovezem slicnim pitanje - 1 drugi evropski velikan je desetak godina pravio poseban dres slican brazilskom samo za 1 njima tradicionalno zajebano gostovanje u domacem prvenstvu.Naravno, u pitanju je bilo cisto sujeverje.Dakle, o kom se klubu radi i koje gostovanje je u pitanju?

Posted

Da nije barca, sa onim njihovim žutim?

Posted

Nije Barsa, nije Spanija uopste...

Posted (edited)

Jeste Bajern.U pitanju su osamdesete i devedesete godine XX veka kad nije puno ekipa imalo posebne kolekcije za gostovanje a kamoli specijalan dres za samo 1 utakmicu godisnje.Elem, ostaje drugi deo pitanje - kome su gostovali u tom brazilskom dresu?Mala pomoc, i taj klub ima crvene dresove, zato su Bavarci u startu i morali da nose drugaciji dres na tom gostovanju...

Edited by Brazilac
Posted

Lupam, mada si i previse pomogao

Kaiserslautern?

Posted

Da, K'lautern naravno.Ma rekoh da ne davim previse kviz, izgleda da sam postavio glupo pitanje... :blush:

Posted

Mogu li ja? Protivnik Zvezde na utakmici u kojoj je za nju igrao Bekenbauer bio je? Za pogođen rezultat nudim spa vikend na Zlatiboru.

Posted

Ybt, bio sam na utakmici a pojma nemam ni protivnika ni rezultat.

Posted

Da nije HSV?