Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

OK, greska, svejedno Arebeitmann je pogodio prvi

• Replies 1.9k
  • Views 130.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

koji je fudbaler Bajerna posle utakmice Obilic - Bajern dao dres Misi Tumbasu?

lotar?

ne

Salihamidzic?

eeelbeeereeeee, eeelbeeereeee

eeelbeeereeeee, eeelbeeereeee
:thumbsup:

koji napadac borca iz cacka je bio na pragu vest hema (mislim da je bio i na probi 10-ak dana) krajem proslog veka?

Branko Jelic?

od sada samo odgovaram na pitanja <_<

Sasvim sam slucajno ovo znao, mnogo sam se bio usrao tada kad su cigani doveli njega i Pjanovica, tada je izgledalo kao da ce to biti sjajan napadacki tandem.ovako: pre Vengerove ere, obreo se u Arsenalu jedan mladi talentovani Holandjanin, predvidjana mu je velika buducnost, te godine kada je presao u Arsenal je i debitovao za Oranje. Medjutim, ubrzo biva odstranjen iz prvog tima, pa pozajmljen dalje... propade mu karijera nacisto. Krajem milenijuma je tavorio u budipestanskom MTK :unsure: Njegovo ime je...

Sasvim sam slucajno ovo znao, mnogo sam se bio usrao tada kad su cigani doveli njega i Pjanovica, tada je izgledalo kao da ce to biti sjajan napadacki tandem.ovako: pre Vengerove ere, obreo se u Arsenalu jedan mladi talentovani Holandjanin, predvidjana mu je velika buducnost, te godine kada je presao u Arsenal je i debitovao za Oranje. Medjutim, ubrzo biva odstranjen iz prvog tima, pa pozajmljen dalje... propade mu karijera nacisto. Krajem milenijuma je tavorio u budipestanskom MTK :unsure: Njegovo ime je...
Helder? Ne znam za MTK, samo za Arsenal.

naravno glen helderedit: zajeba me kralj

Edited by MocaVukotic

Evo jedno lako. Traze se imena dva fudbalera koji tokom veoma duge & bogate karijere nikada nisu dobili zuti ili crveni karton.

Edited by kralj

Sasvim sam slucajno ovo znao, mnogo sam se bio usrao tada kad su cigani doveli njega i Pjanovica, tada je izgledalo kao da ce to biti sjajan napadacki tandem.ovako: pre Vengerove ere, obreo se u Arsenalu jedan mladi talentovani Holandjanin, predvidjana mu je velika buducnost, te godine kada je presao u Arsenal je i debitovao za Oranje. Medjutim, ubrzo biva odstranjen iz prvog tima, pa pozajmljen dalje... propade mu karijera nacisto. Krajem milenijuma je tavorio u budipestanskom MTK :unsure:Njegovo ime je...
Da, Helder je bio veliko pojačanje za MTK, najavljen kao najveća prijetnja Dinamovom (tada još uvijek Croatia) ulasku u Ligu prvaka 1999/2000.godine no ne sjećam se da je pokazao išta u te dvije utakmice (0:0 u Zagrebu, 2:0 u revanšu za Dinamo golovima Josipa Šimića). U Mađarskoj je imao tek nešto bolji učinak od onog koji je u Dinamu nešto ranije imao 1 Kazu Miura.EDIT: @kralj, jedan je Lineker, drugog ne znam.

Edited by ArleKino