dragance Posted January 21 Posted January 21 Auh, naročito nakon nekoliko piva zna da bude još gore. Odgledaj film Kneecap, od istoimene rap grupe iz Belfasta. Odlični su. 2
fargo Posted January 21 Posted January 21 O da, u u pabu uz alkohol i muziku mogu da pricam samo sa nekim koga vec dobro poznajem pa znam kako izgovara glasove😄 kod ostalih propustim bar 30%recenog. Ali i tako se vecina i ne seca posle da smo uopste pricali, pa nema veze😄
jms_uk Posted January 21 Posted January 21 47 minutes ago, dragance said: Naime, od brexita više naravno nema EU zastave, ali ovde nema ni Union Jacka i ovde su smanjili zastavu puno u poslednjem redizajnu.
Boksi Posted January 21 Posted January 21 3 hours ago, fargo said: Obozavam kad naletim na nekog sa severa, odmorim malo usi i mozak. Sad sam se nastelovala, ali u prvih godinu dana sam samo klimala glavom i smeskala se. Pocela sam da mislim da ja u stvari ne znam engleski😄 2
fargo Posted January 21 Posted January 21 Mislila sam na Severnu Irsku, ne donegal i severni deo rep. Irske😄 A dede su najgori za razumevanje. Cesto sretnem ponekog koji prica kao ovaj mladji cica iz prvog videa, pakao.
fargo Posted January 21 Posted January 21 (edited) https://www.facebook.com/PaddymanMusic/videos/1643844226375161/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Ovakav govor mi je u pocetku bio wtf, sad vec mogu da skontam 90% Edited January 21 by fargo 1
noskich Posted January 22 Posted January 22 11 hours ago, dragance said: Evo sad ću. Da ti prvo napišem broj lične karte. Beži bre pijavico. Halali me bre
fargo Posted January 23 Posted January 23 Nama se malo otezalo ovo okupljanje u Dablinu. Najpre se ispostavilo da ce 10000 palestinaca da seta do skupstine u to vreme, a sad se i neki uragan sprema, doduse za sutra, ali najavljuju da ce biti mozda i u subotu. Zatvaraju puteve 😔
Miki_belavista Posted January 23 Posted January 23 kaki su porezi u Irskoj? mislim na dobre plate,100k i to.
fargo Posted January 23 Posted January 23 https://www.citizensinformation.ie/en/money-and-tax/tax/income-tax/how-your-tax-is-calculated/ Nize na strani je tabela 1
dragance Posted January 23 Posted January 23 2 hours ago, fargo said: Nama se malo otezalo ovo okupljanje u Dablinu. Najpre se ispostavilo da ce 10000 palestinaca da seta do skupstine u to vreme, a sad se i neki uragan sprema, doduse za sutra, ali najavljuju da ce biti mozda i u subotu. Zatvaraju puteve 😔 Nama zalepili “severe warning” i poslali svima preko mobilnih upozorenje. Trebalo bi da stane poslepodne na celom ostrvu.
fargo Posted January 23 Posted January 23 Ovde sutra skole ne rade. Ja sam mislila da ce biti samo nocas, sad nesto spominju i subotu 1
Emerald Posted January 23 Posted January 23 Pozdrav dobri ljudi Oluja Eowyn, koja dolazi sutra u Irsku, jedna od najjacih u istoriji ce brzo proci ali je Crveni alarm na snazi na celom irskom ostrvu, to znaci i Alster(Severna Irska). Vec oko 10-11 AM treba da prodje na jugozapadu, oko Corka i okoline. Midlands i Dublin treba da se normalizuje oko podneva a sever oko 2 PM. https://www.rte.ie/news/weather/2025/0123/1492398-storm-eowyn/ 1
bags Posted January 23 Posted January 23 Ja sam dva puta doziveo preko 100 km/h i nije nimalo ugodno kad zalepi visoke spratove.
Recommended Posts