SNARC Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, dragance said: Šta te se to tiče? Cuo je da "Irac Irca u guzicu firca" ..pa ko veli, da proveri iz prve ruke. Cenim da nije jedini koga zanima. 1 1
dragance Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, SNARC said: Cuo je da "Irac Irca u guzicu firca" ..pa ko veli, da proveri iz prve ruke. Cenim da nije jedini koga zanima. Ne znam. Proveri ti to na svom grinder profilu. 1
SNARC Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, dragance said: Ne znam. Proveri ti to na svom grinder profilu. Google kaze da se vika "Grindr".. Kako se na irskom kaze "Ća pizdiš" ? 1 1
dragance Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 hours ago, fargo said: Verujem. Nisam bila (nemam vizu, jbg), muz jeste, i kaze da je lepsi i sredjeniji. Mada ga stalno plase "tenzicnom" situacijom. Samo da ovo pojasnim, ako imaš uredan boravak u Republici, onda slobodno možeš i na “Kosovo”. Usput nema kontrola. Proveri za svaki slučaj, ali to je moje shvatanje pravila.
SNARC Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Predivan jedan jezik..jednostavan, nadasve. Oni da nisu prihvatili engleski, imali bi veci problem nego Djarme. 1
noskich Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 18 minutes ago, dragance said: Šta te se to tiče? Radoznao. 1
dragance Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 8 minutes ago, noskich said: Radoznao. Evo sad ću. Da ti prvo napišem broj lične karte. Beži bre pijavico. 1
jms_uk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 20 minutes ago, dragance said: Samo da ovo pojasnim, ako imaš uredan boravak u Republici, onda slobodno možeš i na “Kosovo”. Usput nema kontrola. Proveri za svaki slučaj, ali to je moje shvatanje pravila. Ne mozes (legalno) ako si visa national. CTA vazi samo za drzavljane Isto, npr. UK vozacka moze da se koristi za ulaz u IE samo ako si rodjen ovde (sto samo po sebi nije dokaz da je neko drzavljanin, ali ko te pita). Isto je i na drugu stranu, sa UK boravkom ne moze u Irsku sa srpskim pasosem bez vize (dok, sa turistickom vizom moze). Edited 21 hours ago by jms_uk 1
dragance Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, jms_uk said: Ne mozes (legalno) ako si visa national. CTA vazi samo za drzavljane Isto, npr. UK vozacka moze da se koristi za ulaz u IE samo ako si rodjen ovde (sto samo po sebi nije dokaz da je neko drzavljanin, ali ko te pita). Isto je i na drugu stranu, sa UK boravkom ne moze u Irsku sa srpskim pasosem bez vize (dok, sa turistickom vizom moze). Cak i sa sredjeno boravišnom ne može? Kakav paradoks. Morao sam nedavno da zamenim vozačku dozvolu, a za Sirsku izgledaju drugačije od ostatka UK jer se izdaju kod nas (Coleraine, a ne Swansea). Naime, od brexita više naravno nema EU zastave, ali ovde nema ni Union Jacka Probaj objasniti rentacar kompanijama zašto nema istu dužinu serijskog broja i nema zastave. 1
fargo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Da, ne moze. Mislim, mozes da odes, nema kontrole, ali ako se nesto desi i legitimisu te dobijes zabranu.
dragance Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago https://www.instagram.com/reel/DEQCgNoxEvV/?igsh=MzRlODBiNWFlZA== 1
fargo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Obozavam kad naletim na nekog sa severa, odmorim malo usi i mozak. Sad sam se nastelovala, ali u prvih godinu dana sam samo klimala glavom i smeskala se. Pocela sam da mislim da ja u stvari ne znam engleski😄 1
Recommended Posts