Velocipede Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Kako sad funkcioniše prelazak iz Republike Irske u Severnu Irsku? Da li postoje neke kontrole ili na lokalnim putevima i ne primetiš kad si iz jedne države ušao u drugu, osim po znakovima ili, možda, dvojezičnim tablama u Republici?
dragance Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Nema nikakve kontrole, niti će je biti - to bi značio potpuni haos i nerede u SIrskoj. Samo su znakovi drugaciji, a valja se podsetiti da je ograničenje brzine na severu u miljama, a u Republici u km/h. Putevi drugačije izgledaju, uglavnom su (bili) bolji na severu.
Popular Post fargo Posted Monday at 10:30 Popular Post Posted Monday at 10:30 Nemam dovoljno postova da pisem na politici, pa cu samo ovde da vam kazem da vas grlim sve, pratim sve kao ludak, malo placem, malo mi puno srce, i tako u krug svaki dan. Stize podrska i iz Irske💚 11 8 7
dragance Posted Monday at 22:51 Posted Monday at 22:51 (edited) Idi u kurac. Već su me evo 6 meseci zajahali da budem gost na venčanju baš na taj dan. Usput: zašto ispred glavne pošte (znam simboliku)? Trebalo bi ispred njihove skupštine! Edited Monday at 22:52 by dragance 1 1
fargo Posted Monday at 23:23 Posted Monday at 23:23 @dragance Ne znam, nisam ja organizovala, i meni je to cudno. Mislila sam da se samo tamo nalazimo? Ekipa u grupi na fejsu je malo ... onako, tako da nisam imala zivaca da se preganjam sa njima, a ne poznajem nikog iz Srbije ovde. Jesi li ti u Irskoj? Ja cu iz Corka, ili sama vozom, ili cemo svi porodicno djuture sa psom😊 1
fargo Posted yesterday at 01:12 Posted yesterday at 01:12 malo sam glupavo napisala, ljudi koji ovo organizuju deluju ok. mislila sam na razne likove po grupi koji masu pravoslavljem, svisuistizmom i jure balkanske ritmove po kauntijima, i ubacuju se u rasprave sta mi ima da se organizujemo tu kad smo otisli, brisu postove takvih pokusaja, itd... nebitno, samo da ne ispadne da sam opljunula po organizatorima
dragance Posted yesterday at 01:18 Posted yesterday at 01:18 1 hour ago, fargo said: @dragance Ne znam, nisam ja organizovala, i meni je to cudno. Mislila sam da se samo tamo nalazimo? Ekipa u grupi na fejsu je malo ... onako, tako da nisam imala zivaca da se preganjam sa njima, a ne poznajem nikog iz Srbije ovde. Jesi li ti u Irskoj? Ja cu iz Corka, ili sama vozom, ili cemo svi porodicno djuture sa psom😊 Ja sam u irskom Kosovu! Aj pogodi gde 1 1
fargo Posted yesterday at 01:28 Posted yesterday at 01:28 A pa ti si u modernijem delu. Belfast ili neko manje mesto?
Shan Jan Posted yesterday at 01:30 Posted yesterday at 01:30 @fargo dodzi nam na vocap da se ispricas par dana, za cas ces da skupis potrebnih 200 postova za politiku. 2
dragance Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 hours ago, fargo said: A pa ti si u modernijem delu. Belfast ili neko manje mesto? Belfast. Ne bih ga menjao za Dublin ni zašta. 1 1
noskich Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, dragance said: Belfast. Ne bih ga menjao za Dublin ni zašta. Jel imaš irski pasoš? Novozelandski? Francuski?
fargo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, dragance said: Belfast. Ne bih ga menjao za Dublin ni zašta. Verujem. Nisam bila (nemam vizu, jbg), muz jeste, i kaze da je lepsi i sredjeniji. Mada ga stalno plase "tenzicnom" situacijom. 1
dragance Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 hours ago, noskich said: Jel imaš irski pasoš? Novozelandski? Francuski? Šta te se to tiče?
dragance Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 hours ago, fargo said: Verujem. Nisam bila (nemam vizu, jbg), muz jeste, i kaze da je lepsi i sredjeniji. Mada ga stalno plase "tenzicnom" situacijom. Ma nema toga više. Najozbiljnije. Sad su se prebacili na dilovanje drogom izmedju sebe.
Recommended Posts