Jump to content

POGODI FILM

Featured Replies

Zatvoricu oci oko na googlovanje saintcyclopssl0.gifbscap0003kk2.jpgbscap10005rh9.jpgPSKako kiklopi namiguju ? :blink:

Čekaj, nije neka "Odiseja", s obzirom na Kiklopa?
Pre bih rekao da je neki 'put u srediste zemlje'Ja sam isprva mislio da je u pitanju onaj sa Meduzama, Pegazom, stitem itede, koji je proslavio nekog Nemca koji se bavio spec efektima u to doba. Al sam kasnije video kakve kostime nose glumci, sto iskljucuje ovaj film. Dobar zadatak u svakom slucaju

Edited by Maltese

Moja prva pomisao je bila "Jack and the Beanstalk", ali sad sa ovim novim sličicama sumnjam.

Sad si me zbunio - da nije "Bagdadski lopov"?

Kako kiklopi namiguju ? :blink:
jebemliga -) ili ')

možda ovako - #)

Simbad moreplovac?
Konacno... :) SiNbad

Edited by CoolActive

pa ovo je kultni film iz detinjstva
:]
samo da dodjem k kucici :-)
:unsure:
Aj vozite dalje, ne mogu sad da kopam po diskovima.
Predlažem da se ovakve stvari odsad pa nadalje nagrađuju sa 10% warna. <_<
Predlažem da se ovakve stvari odsad pa nadalje nagrađuju sa 10% warna. <_<
Whatever.Constanza, hoces da nastavis dalje? :)

He,he,he. Ne laje kuca sela radi, nego sebe radi. wink.gif Pa nastavi ti Kulaktiv, kada već nema nikog drugog.....Costanza je delio warn u četiri ujutro, teško da je sad budan.

Budan sam ja 24/7..Ne mogu da spavam od uzbuđenja noć pred meč..Ali, ne postavljam ništa dok ne vidim napismeno da je GHost dobio "desetku". wink.gif

He,he,he. Ne laje kuca sela radi, nego sebe radi. wink.gif Pa nastavi ti Kulaktiv, kada već nema nikog drugog.....Costanza je delio warn u četiri ujutro, teško da je sad budan.
Ne mesham se u biznis.Iznova je zanimljivo pa jedva cekam novu postavku. A takodje vredi sacekati desetku druga "Duha" :rolleyes: