Haralampije Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 da, pa pise lepo da sam ih odma nasao u oba kataloga, ne da cu ga kupiti -_-
Frank Pembleton Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Jbga, kad ti neko šalje tako poštom, može da bude ušteda u sastavu, koja baš može da zajebe stvar. Mislim može i ovde na neko sranje da naletiš, ali ipak valjda onda imaš gde da odeš da se žališ... ...shit has hit the fan...
duda Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 pa kakav crni sastav ovde se o srebru radi, nisu brilijanti a pandora prodaje samo ime jer je sada in i nabudžili su te cene nebu podoblake, baš zgodno za kupovinu plagijata, ni originali ne izgledaju bobznašta
halloween Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 http://www.bbc.com/news/uk-42462724 Princeza od Kenta nosila moreta, pa dobila ćušku. Meni se moreto baš sviđa, a i nastao je u vreme kad su Venecijanci bili opsednuti Orijentom.
Paul Gompitz Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 Gdje u Bg da gledam zlatne minđuše klasičnijeg dizajna? Zlato + neki kamen.
Recommended Posts