lena21 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Idi bre Hippi, zagrcnuh se...tek na drugi pogled shvatih da je ogrlica u pitanju.
morgana Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 centralni dio neutralise kitnjastost cirkona. zelim ih, a nisu moje :(
nezvanova Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ах, как красивые серьги :-) Пожалуйста, где их можно купить? (bas lice na ''ruske'' mindjuse, pa me ponelo ;-)..a vazi ta molba na ruskom - dakle, gde ih ima za pazariti?
morgana Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 naisla sam na njih na pinterestu, a tek naknadno sam vidjela opis i komentar: Kimberly McDonald 18k white gold and diamond slice earrings. What is not to like about them. They are 45 thousand dollars. About the average American annual salary!
nezvanova Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 :-))) u tom slucaju, odustajem od pazara!a vid' i ovo, takodje jako lepo i jako, jako skupo....http://moniquepean.com/shop/new.html
morgana Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 i ja cu malo da sacekam sa kupovinombas je lijep monique pean nakit. ove mindjuse su mi mozda favorit, mada nije lako odluciti:
lostfanforever Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 je li djeco, jel da da je ovo 48 dolara plus neka sica ^_^ ajme sto je dobar sajt ne smem da gledam dalje ovo mi prvo izaslo
morgana Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 jos ako nas 3 narucimo zajedno, pa podijelimo putne troskove, ih!
lostfanforever Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ma daj, evo ja cu putne troskove, a mogu i da odem i licno podignem.vi se pobrinite o ostalom ^_^ps. boli me grlo al to je offtopik, a mozda i nije. ona ogrlica bi garant pomogla -_-
sailorman Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Pominjanje kempa na Belgrade Pride temi me je podsetio na to da želim one divne, uber cool, velike "zlatne" minđuše, recimo da su one karakteristične za hip-hop subkulturu i da vuku na 1980s. Imala sam jedne takve ranije, ali su se slomile. Jel zna neko gde to ima da se kupi?
Lancia Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 mala izlozba za dame (prva tri, unisex). recimo da je u modi:
Pikoleta Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 to sto od nakita priznajem samo narukvice, bacam macku o rep. sad mi se ovo svidjajesi cuo deda mraze!!
Recommended Posts