Jump to content
IGNORED

Nakit

Leia

Recommended Posts

Posted

Idi bre Hippi, zagrcnuh se...tek na drugi pogled shvatih da je ogrlica u pitanju.

• 1 month later...
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hippie

11

• morgana

8

• Leia

8

• gospa buba

6

• 2 years later...
Posted
blog-wedding-jewelry-03.jpgcentralni dio neutralise kitnjastost cirkona. zelim ih, a nisu moje :(
Posted

Ах, как красивые серьги :-) Пожалуйста, где их можно купить? (bas lice na ''ruske'' mindjuse, pa me ponelo ;-)..a vazi ta molba na ruskom - dakle, gde ih ima za pazariti?

Posted

naisla sam na njih na pinterestu, a tek naknadno sam vidjela opis i komentar:

Kimberly McDonald 18k white gold and diamond slice earrings.
What is not to like about them. They are 45 thousand dollars. About the average American annual salary!
Posted

i ja cu malo da sacekam sa kupovinombas je lijep monique pean nakit. ove mindjuse su mi mozda favorit, mada nije lako odluciti:eadsw509w_1_1.jpg

Posted

je li djeco, jel da da je ovo 48 dolara plus neka sica ^_^ ajme sto je dobar sajt ne smem da gledam dalje ovo mi prvo izaslo

Posted

jos ako nas 3 narucimo zajedno, pa podijelimo putne troskove, ih!

Posted

ma daj, evo ja cu putne troskove, a mogu i da odem i licno podignem.vi se pobrinite o ostalom ^_^ps. boli me grlo al to je offtopik, a mozda i nije. ona ogrlica bi garant pomogla -_-

• 3 weeks later...
Posted

Pominjanje kempa na Belgrade Pride temi me je podsetio na to da želim one divne, uber cool, velike "zlatne" minđuše, recimo da su one karakteristične za hip-hop subkulturu i da vuku na 1980s. Imala sam jedne takve ranije, ali su se slomile. Jel zna neko gde to ima da se kupi?

• 1 month later...
Posted

mala izlozba za dame (prva tri, unisex). recimo da je u modi:2eeg16u.jpg25jdrt1.jpgw14r50.jpg34sqgk2.jpg112btk7.jpg351ihw8.jpg

• 1 month later...
Posted

to sto od nakita priznajem samo narukvice, bacam macku o rep. sad mi se ovo svidjaprivjesak.jpgjesi cuo deda mraze!!