pachule Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A? Moze neka slika na cega si mislila, gospodja?
gospa buba Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A? Moze neka slika na cega si mislila, gospodja?pa znachi ne moze :lol:da imam sliku neb me gledale kokoshi po radnjama kao pavshu smarsa. mindjusha ta se metne na pola uveta, a ne mora da se bushi uvo, nego samo nako se zakachi, spolja. a nije ona starinska na shtupaljku, neg alka kojoj fali parche, de se udene uvo. rado bi ti slikala jednu (poslednju), al neam kabl na mobilni, a na komp neam plavi zub. znachi samo opisno ^_^
pachule Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a na sta je dizvines obesis?gore o uvo?ajoj
gospa buba Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a na sta je dizvines obesis?gore o uvo?ajojda prostish, pipni uvo nasred uveta, sa strane. videcesh da tamo ima 1 konfiguracija :)
pachule Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Da ne mislis na nesto vako? Nisu alke, ali ovaj princip najslici tom tvom
Lancia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Da ne mislis na nesto vako? Nisu alke, ali ovaj princip najslici tom tvomBuba oce da bude lepa a ne da ide na pecanje.
gospa buba Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Buba oce da bude lepa a ne da ide na pecanje.i ja se bojim da je to prilichno kovrdzavo :lol:ajd nishta, naci cu vremenom valjda... to je neshto kao ovo: u stvari bash to.
Allegra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 pa zar oni skc-ovci to ne prodaju na kilo ?
Luka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jeste kod SKC-ovaca kojih često ima i u Knezu.. A mislim da tih alki ima i u radnjama koje prodaju taj nakit od srebra/belog zlata, ima jedna kod Skupštine..
gospa buba Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jeee, fala devojke obe. videcu kod skc-a, zaboravila sam na njih. a od plemenitih zlata & srebara stvarno nema smisla, s obzirom nato kolko je alav usisivach ^_^
pachule Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Zene majke domaciceIli da kazem one sa viskom slobodnog vremena :PU subotu i nedelju novogodisnja Moda za poneti. Ja se prijavila da ucestvujem po prvi put, pa mozete i da mi mahnete ;)
yolo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 U subotu i nedelju novogodisnja Moda za poneti. Ja se prijavila da ucestvujem po prvi put, pa mozete i da mi mahnete ;)u kojoj funkciji, kako da te raspoznamo?inace na proslom bile 2 odlicne makedonke. obe srebro, jedna se igra sa filigranima i cipkom, druga je vise geometrijska, srebro i bakar.
yolo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ajmo, žene, titanijum, platina, tungsten i ostali spaceage materijali pretočeni u nakit za mrzitelje paganske fixacije zlatom, đe to ima u BG?bio je neki ortak na prosloj modi za poneti (skroz u cosku) koji je imao neki vrlo zanimljiv geometrijski nakit, uglavnom iz reciklaze, a materijal je bio uglavnom inoks pojacan tu i tamo srebrom ili platinom. lobe na lobe. meni to bio jedan od utisaka dogadjaja. posto se ne razumem u scenu, odmah sam apstrahovao ime/nadimak ali sam imao utisak da je decko vrlo poznat.
pachule Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Jao videla sam filigran makedonku, odusevila me je. A ja cu biti na spratu (gde je nakit) ali tacne pozicije ne znamo do tog dana (sto je glupo, ali bas i nemamo mnogo uticaja na to). Mozda po vizit kartama ♥ Leyla
Hippie Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 narucila sa ebaya...stigla malopre......zar nije total and utter
Recommended Posts