Jump to content
IGNORED

Nakit

Leia

Recommended Posts

Posted

A? :blink: Moze neka slika na cega si mislila, gospodja?

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hippie

11

• morgana

8

• Leia

8

• gospa buba

6

Posted
A? :blink: Moze neka slika na cega si mislila, gospodja?
pa znachi ne moze :lol:da imam sliku neb me gledale kokoshi po radnjama kao pavshu smarsa. mindjusha ta se metne na pola uveta, a ne mora da se bushi uvo, nego samo nako se zakachi, spolja. a nije ona starinska na shtupaljku, neg alka kojoj fali parche, de se udene uvo. rado bi ti slikala jednu (poslednju), al neam kabl na mobilni, a na komp neam plavi zub. znachi samo opisno ^_^
Posted
:lol: a na sta je dizvines obesis?gore o uvo?ajoj
da prostish, pipni uvo nasred uveta, sa strane. videcesh da tamo ima 1 konfiguracija :)
Posted

Da ne mislis na nesto vako? Nisu alke, ali ovaj princip najslici tom tvom9234-main_Full.jpg

Posted
Da ne mislis na nesto vako? Nisu alke, ali ovaj princip najslici tom tvom9234-main_Full.jpg
Buba oce da bude lepa a ne da ide na pecanje.
Posted
Buba oce da bude lepa a ne da ide na pecanje.
i ja se bojim da je to prilichno kovrdzavo :lol:ajd nishta, naci cu vremenom valjda... to je neshto kao ovo: Bague_du stvari bash to.
Posted

Jeste kod SKC-ovaca kojih često ima i u Knezu.. A mislim da tih alki ima i u radnjama koje prodaju taj nakit od srebra/belog zlata, ima jedna kod Skupštine..

Posted

jeee, fala devojke obe. videcu kod skc-a, zaboravila sam na njih. a od plemenitih zlata & srebara stvarno nema smisla, s obzirom nato kolko je alav usisivach ^_^

• 3 months later...
Posted

Zene majke domaciceIli da kazem one sa viskom slobodnog vremena :PU subotu i nedelju novogodisnja Moda za poneti. Ja se prijavila da ucestvujem po prvi put, pa mozete i da mi mahnete ;)

Posted
U subotu i nedelju novogodisnja Moda za poneti. Ja se prijavila da ucestvujem po prvi put, pa mozete i da mi mahnete ;)
u kojoj funkciji, kako da te raspoznamo?inace na proslom bile 2 odlicne makedonke. obe srebro, jedna se igra sa filigranima i cipkom, druga je vise geometrijska, srebro i bakar.
Posted
Ajmo, žene, titanijum, platina, tungsten i ostali spaceage materijali pretočeni u nakit za mrzitelje paganske fixacije zlatom, đe to ima u BG?
bio je neki ortak na prosloj modi za poneti (skroz u cosku) koji je imao neki vrlo zanimljiv geometrijski nakit, uglavnom iz reciklaze, a materijal je bio uglavnom inoks pojacan tu i tamo srebrom ili platinom. lobe na lobe. meni to bio jedan od utisaka dogadjaja. posto se ne razumem u scenu, odmah sam apstrahovao ime/nadimak ali sam imao utisak da je decko vrlo poznat.
Posted

Jao videla sam filigran makedonku, odusevila me je. A ja cu biti na spratu (gde je nakit) ali tacne pozicije ne znamo do tog dana (sto je glupo, ali bas i nemamo mnogo uticaja na to). Mozda po vizit kartama ♥ Leyla

• 2 weeks later...
Posted

narucila sa ebaya...f01.jpgstigla malopre......87178069.jpgzar nije total and utter :wub: