msmodesty Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 imam novu ogrlicu....a imas i dekolte :)bas je lepaja se radujem skorom dolasku u Bgd i obilasku jedne specijalne radnje preporucene od starne prijateljica sa foruma.
pt 2.0 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 cime cistite srebro kad potamni ?deterdzentom za ves masinu.prvo na suvo,onda pokvasim i isprem sve.radi super.
lena21 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Najbolji recept do sad:U keramičku posudu, stavi se alu folija tako da je sjajna strana gore, položi se srebrnina tako da dodiruje foliju.Pre toga u lončetu za kafu se skuva do ključanja šolja vode u koju se doda kašika soli, kad se so istopila u to dodamo kašiku sode bikarbone i sa tim rastvorom prelijemo svo srebro tako da je svo srebro u rastvoru dakle ništa da ne štrči. Ostaviti tako dok se voda ne ohladi a folija ne pocrni.Osetiće se '' miris '' pokvarenih jaja, kad je gotovo srebro se opere pod mlazom čiste vode, ispolira se nekom krpicom i srebro će biti kao novo.Dešava se rekacija izmedju aluminijuma i srebro sulfita, so služi ko katalizator a soda bikarbona da omekša vodu i tako omogući da so brže odradi svoj deo.
Maljutka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Obozavam nakit,skoro sam dobila od mame iz Turske jednu srebrnu narukvicu,cim budem u mogucnosti postavicu slike.Prstenje takodje volim,narocito jedan Swatch prsten koji sam dobila na poklon,koji na sebi ima brojeve koji se mogu namestiti u neki vama bitan datum.Sjajna fora!
Pixie Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 by Sakurako ShimizuWaveform Series is the laser-cut shapes of the waveform of the sound in sound editing software environment. I used some human sound such as yawn, atchoum, giggle, wow, and the sound of church bell.
Pixie Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Da, i meni se narukvica mnogo dopala. :)Za ogrlicu nisam baš sigurna koliko je user friendly.
MarlaSinger Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 (edited) :blush:Pokusala sam ali mi ne uspeva da okacim slicku Edited August 30, 2009 by MarlaSinger
dig_chohano Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ajmo, žene, titanijum, platina, tungsten i ostali spaceage materijali pretočeni u nakit za mrzitelje paganske fixacije zlatom, đe to ima u BG?
gospa buba Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ajmo, žene, titanijum, platina, tungsten i ostali spaceage materijali pretočeni u nakit za mrzitelje paganske fixacije zlatom, đe to ima u BG?to i mene zanima. drugo sto me zanima (ajmo zene), djeima u bg s bilo koje strane, da se nadju one mindjushe sto su kao alke, al ne mora da se bushe ushi, nego samo nako na pola uveta. nema nigde sramim se priznati, ali zalihu je vremenom pojo usisivach. malo po malo :P
Recommended Posts