Jump to content
IGNORED

Nakit

Leia

Recommended Posts

Posted

izvol'te na jos jedan aksesoarski topic.kakav nakit volite da nosite, kakvome se divite iz daljine?zlato je ponovo u trendu, te pocinjem jednim veselim a strogim chlo? primerkom - chlohd2.jpg

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hippie

11

• morgana

8

• Leia

8

• gospa buba

6

Posted

Leia, 'di me nadje :)Elem, ne mogu da se kvalifikujem u neke hard core ljubiteljke nakita, posebno skupog, ali zato bizuterija :wub:Nikad ne nosim: prstenje i narukvicePonekad nosim: ogrliceIz kuce ne izlazim bez: mindjusa :wub:A imam ih (mislim na mindjuse) u gomilama: od alki, preko visecih, do onih koje ne podlezu klasifikaciji ni po obliku ni po materijalu. Pa ih drzim na onim lutkama - hangerima za mindjuse 3790.jpg podeljene po: godisnjem dobu, zemlji porekla, prilikama (posao, svecane, popodnevna kafa, fitness :blush:)... ma mogla bih carsaf sad da ispisem samo o jednom paru (neke drljave sa buvljaka u Palermu, ali s pricom -_- )cim se dokopam doma svoga dajem i foto doprinos topicu :)

Posted

hihi, bijo topik tamo.. davno...evo štone loma jegmo kitana....... ramfu mosa fersur konijedza...... štani tozla.. loma brosre.... i nopu nopu pašta i napaka......hippie_neck.jpghippie_neck2.jpghippie_neck3.jpghippie_neck4.jpg

Posted (edited)
Nikad ne nosim: prstenje i narukvice
Nikad? Weirdo! :P A ja sam kao šugava ako nemam prstenje i narukvice kada izađem iz kuće.
3790.jpg
Joooooj, di ovo ima da se kupi? :wub: Enivej, opsesivno skupljam tribal nakit. Podjednako odlepljujem na prstenje, narukvice, minđuše i ogrlice. Indijski nakit neću ni pominjati. A najviše nosim srebro, bižuteriju i belo zlato. Žuto ne mrem svariti.Kada me ne bude mrzelo, kačim fotkice koje imam. Edited by Linda Lee
Posted

pa i ja volem tribal dzakonije lnr%20(32).gifzipa ovu shamansku....IMG_2675.jpga imam i prstenje od indijskog srebra..... cuva ga Soni ChibaIMG_2681.jpgIMG_2680.jpgkaki smo bre smo mlogo smo jaki

Posted

Eh, kako dobih poklon iz cista mira! Nakit.Sedimo mi za vecerom a on koji ama bas NIKADA nema primedbu na moju "artiljeriju" (citaj: nakit, oblacenje etc) izjavi onako oprezno da mi bas ta ogrlica i nije neka. Pravim se ja luda i nosim ja nju. Za vecerom nekoliko dana kasnije dobijem ja od njega poklon! Zaista predivna ogrlica i narukvica od belog zlata, lep rad, nema se sta prigovoriti. Evo, sad to nosim ovih dana :lol: Ne znam da li ovo mogu da preporucim kao dobar recept? :lol:

Posted

hipi, ukusi nam se definitivno razilaze...ali nije da bas forsiram samo tozla.alternativni materijali - choja (onaj vunenkasti, valjda se tako zove)jsartist1px9.jpgjsartist2bz8.jpgjsartist8qp2.jpgjsartist10on9.jpg

Posted
Joooooj, di ovo ima da se kupi? :wub:
Svojevremeno sam dovukla iz Francuske, a posle su se pojavile i kod nas, bas sam pre neki dan videla u delta sitiju u jednoj dzidza-bidzarnici u prizemlju - odmah preko puta maxi supermarketa.
Posted

Joooj moram da kupim :wub: Ja sam mojim mindjusama jedno celo prepodne pravila zasebne kesice i palo je par komentara da sam obolela... <_< Dakle mindjuuuseee i loooveeeee, kada mi se retko, ali reeeetkooo desi da zaboravim da stavim mindjuse osecam se (bukvalno) neprijatno ceo dan... :unsure: Also ponekad narukvice i prstenje....ogrlice ni za miliJon jura, cak ne nosim jednu koju sam dobila za 18. a iz pristojnosti sam je nosila 2-3 godine sigurno....mrpmrlj....

Posted

Hippie, ova šamanska je prelepa.

staklo.
O, da. I kamen. Gomilu prelepih ogrlica i prstenja imam zahavljujući mami i istoj opsesiji koju je i ona imala. Runs in the family.
Svojevremeno sam dovukla iz Francuske, a posle su se pojavile i kod nas, bas sam pre neki dan videla u delta sitiju u jednoj dzidza-bidzarnici u prizemlju - odmah preko puta maxi supermarketa.
Yay! Thnx!Par fotki:Zeleni prsten je od mame. Kupljen u Egiptu pre nekih 30ak godina.aVahFrS.jpgOvo mi je najskoriji ulov. aVaiuPS.jpgA ovo su moje puste želje...PqPAcRr.jpgPqPyS2A.jpgaVark3J.jpgPqPAmQ0.jpgOvo bi najviše služilo za ples, mada bih tikku nosila i ovako.aVasNm0.jpgJeste da ovde ima žutog zlata, ali preživela bih.aVasPR9.jpgOk, mislim da sam vas dovoljno udavila.
Posted

i dalje ne nalazim lepsi od ovoga i jesam ga vec kacila ali moze i opte koliko je lep:inoxiran celik i kamenchic:DSC01961-1.jpg