Milosh76 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Izasao je na engleskom i jos zilion jezika, tako da se ocekuje uskoro i na srpskom :) Link to comment
casperbgd Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Hvala Milose, odgledah i ja epizodu. I nije mi se preterano dopala. Nadam se da u sledecoj ipak House izlazi iz zatvora, nesto ne vidim kako bi meni bilo zanimljivo da gledam Housea u tim zatvorskim slucajevima, gde sa jedne strane leci ljude, a sa druge se kolje sa zatvorenicima. S obzirom da je nerealno ocekivati da se vrati nazad u istu bolnicu, ova sezona mi obecava da cemo ovu seriju zapamtiti po tome sto su je na kraju upropastili Link to comment
Uskebasi Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Meni deluje da ce Haus nastaviti karijeru na privatnoj klinici, ciji ce vlasnik biti bogata doktorka koja je upravo dobila otkaz u zatvoru Link to comment
jms_uk Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Meni deluje da ce Haus nastaviti karijeru na privatnoj klinici, ciji ce vlasnik biti bogata doktorka koja je upravo dobila otkaz u zatvoru Major spoiler alert! Malo drugacije ce biti:3.epizodaWith no definitive explanation for Benjamin's loss of consciousness and unresponsiveness to treatment, House pushes just the right buttons to recruit former prison doctor Jessica Adams to volunteer her time and expertise to the case. Link to comment
belch Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 u prethodnoj sezoni bilo je haus u mentalnoj bolniciovoga puta u zatvorusledeća će biti haus na fakultetuposle toga haus u penzijina kraju haus odlazi u raj i tamo se smara Link to comment
Weenie Pooh Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Posle kraja prethodne, ja sam se nadao Houseu u baru na plaži na tropskom ostrvu. Pustio kosu i vezao u rep, nosi raskopčanu šarenu košulju, vozi džip i rešava (medecinske) zločine. Sekretarica mu je #13, a Wilson je vlasnik bara. Link to comment
Arkadija Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 (edited) Šta ste se fiksirali na zatvor, koliko već u sledećoj on izlazi iz istog i pojavljuje se na svojoj klinici, gde mu dozvoljavaju da nešto odradi. Pročitala sam ovaj sadržaj, danas, na TV.com Edited October 6, 2011 by Arkadija Link to comment
casperbgd Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Stavljajte u spoiler te informacije koje govore o narednim epizodama. Umanjuje mi zanimljivost kada znam sta ce se desiti. Link to comment
giuseppe Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Dajte neki link na PM... EZTV umro <_< Link to comment
Milosh76 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 (edited) Sto bi rekla moja bolja polovina "Maja u bolnici... Maja u ludnici... Maja u zatvoru... maja..."Ali ipak je to Haus, trebalo bi da su smislili lep kraj serije, bolje nego da se ozenio Kadijevkom ili da je otisao u LA da bude profa na faxu.DJUZEPE, imas PM Edited October 7, 2011 by Milosh76 Link to comment
freakns Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 odlicna i druga epizoda... bice ovo kanda dobra sezona :) Link to comment
casperbgd Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Blagodario bih za prevod kad izidje. Link to comment
Frank Pembleton Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Blagodario bih za prevod kad izidje. Evo pa prati za sledece epizode Link to comment
jms_uk Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Ako je iko mislio da je Masters annoying, tek ce da vidi sa ovom novom... Link to comment
Recommended Posts