kud_genijalci Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Lisa Cuddy,ti si drolja! Kurvo neopevana!Gledao sam ovu usranu seriju do one sezone akda je Wilson, pošten i radišan čova, tragično izgubio onu Amber, jeste da je bila raskokana i kao neka fufa, ali valjda je bila dobra jebačica i imala ej dobru dušu a čim je rekla ne onom Houseu, onda je okej riba.I mislio sam da nastavim sa gledanjem serijala, ali sada kada sam saznao da su se karali Kadica i Hauz, jebo im mater scenaristima, a i gledaocima koji to volu, pa to je gore od Bigbradera i od gledanja Nemeša i Marijane kako prave makrami ispod čaršaFa.Kadice, kurvetino!pa gde ti je moral, profuknjačo, gde ti je osećaj za porodicu i čovečanstvo?!Imala si Wilsona na pladnju, fin čovek, samozatajan vredan i dobar stručnjak. Lojalan, good provider, role model, a ako je karao onu Amberovu, znači d aje imao i dole gde treba.A ti ... s onim narkomanom i manijakom da se ufatiš u kolo?!?!?Pa kurvetino, bem ti bolnice takve, to nisu bolnice već bordeli.Zbogom serijo Haus, kurvajte se bez mene. Tri sezone i previše je bilo. Link to comment
Milosh76 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=xPYZcq6OkSE&feature=relatedNova sezona 3.10. pocinje. Izgleda da ce se dobar deo desavati u zatvoru. Edited September 26, 2011 by Milosh76 Link to comment
Skyhighatrist Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Lisa Cuddy Ko tebi drma kavez? Link to comment
Weenie Pooh Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Ko tebi drma kavez? Pusti, bori se čovek za moral i porodične vrednosti. To je ovih dana popularno :)Ajd da svučem i tu S08E01, pa da vidim da li se isplati dalje gledati... Link to comment
casperbgd Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Odgledah sezonu. Ja bih rekao da House nije uhapsen zbog onog upada Kadi u stan kao Lemmy u spotu Killed by death, jer se na pocetku vidi da Vilson ima povredjenu ruku, a tu su i vatrogasci i hitna pomoc. Rekao bih da je podmetnuo neku bombu u bolnicu ili nesto tako suludo.U svakom slucaju, ova osma sezona mi ne deluje obecavajuce, bice sigurno dobrih scena sa Houseom u zatvoru, ali prica ce verovatno oslabiti. Iskreno se nadam da se serija nece pretvoriti u Houseov Prison Break. Link to comment
Weenie Pooh Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Definitivno je u zatvoru zbog upada, potvrđeno je u prvoj epizodi osme sezone. Wilson kao ima povređenu ruku zato što je pao na beton kad se ovaj zaleteo pored njega <_<Ja očekujem da će već od druge epizode biti van zatvora, mada nije baš sigurno. Link to comment
eye of the beholder Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Odgledah sezonu. Ja bih rekao da House nije uhapsen zbog onog upada Kadi u stan kao Lemmy u spotu Killed by death, jer se na pocetku vidi da Vilson ima povredjenu ruku, a tu su i vatrogasci i hitna pomoc. Rekao bih da je podmetnuo neku bombu u bolnicu ili nesto tako suludo.U svakom slucaju, ova osma sezona mi ne deluje obecavajuce, bice sigurno dobrih scena sa Houseom u zatvoru, ali prica ce verovatno oslabiti. Iskreno se nadam da se serija nece pretvoriti u Houseov Prison Break. to je i moj strah...Finale je OK, i bilo bi dobro da nema nastavka... otišao da živi u Meksiku ili gde god, svi ga mrze ali poštuju i tako ..Bojim se da će osmi serijal da se pretvori u "Prison Break" Link to comment
Santa Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ima da se nađe već epizoda. Pogledah... onako.. drugačije.Ostavio bih ovde link, al sam prošli put ukoren :)Ako nekom treba= PM. Link to comment
casperbgd Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Nek neko okaci prevod kad bude bio, to ne bi trebalo da je nedozvoljeno. Ili na PM nek sibne ako je zabranjeno. Link to comment
Santa Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ovo je neka preview verzija, fali nekoliko kadrova Nema krvi, izađe crn ekran : insert special effects here itd Link to comment
Weenie Pooh Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Ma da, ti kadrovi nisu ništa previše bitno. Nekoliko puta House gleda koliko mu je još tableta ostalo (sve manje) i to svaki put fali iz nekog razloga. Link to comment
kokota Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Ne znam, ali meni je za sada ova kombinacija Housea i zatvora prilično dobra. :)"Belief implies a level of giving a crap that I am never gonna achieve." Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 "Belief implies a level of giving a crap that I am never gonna achieve." Dobar dobar.... svidja mi se Link to comment
freakns Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 odlicna epizoda!malo zbog toga sto mi je nedostajao ovih par meseci, i takodje drugaciji pristup... videcemo kako ce otici cela sezona, ali ocigledno je da ce par epizoda jos, ako ne i cela sezona, biti u zatvoru Link to comment
casperbgd Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Jos nema nigde prevoda? Link to comment
Recommended Posts