gervasius twinkleminkleson Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 (edited) Why this season of house suckssa vecinom se slazem [osim sto mislim da to uglavnom vazi, u vecoj ili manjoj mjeri, od cetvrte sezone na ovamo], s tim sto meni nijedan od ovih novih likova [taub, trtin i onaj indijac sto se ubio, zaboravih kako se zvao] nikad nisu bili nimalo zanimljivi. osim cutthroat bitch, ali ona je prerano zaginula. Edited May 3, 2010 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Milosh76 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Meni ne smeta toliko Taub i co. koji jesu losiji od Kameronice i co, ali mi smeta sto neke price nisu razvili, recimo odnos Kadi-Haus. Bas kad je postalo zanimljivo, oni su prekinuli i okrenili se Vilsonu i Hausu. Ali dobro, cak i sa padom kvaliteta, Haus je najbolja serija trenutno koja se prikazuje. Ako se pogleda Lost i njima pada kreativnost bas na kraju i ko zna sta ce smuckati u ove 3-4 epizode. Mene vise brine sta posle Losta i Hausa, posto su to dve najgledanije serije, po nekoj mojoj percepciji, kad one odu ostace velika praznina. Ako Haus nastavi i 7. sezonu morace nesto da dobro smisle da bi odrzali gledanost. Lori jeste harizmatican, ali i tu treba malo promena i nove kreativnosti. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Ali dobro, cak i sa padom kvaliteta, Haus je najbolja serija trenutno koja se prikazuje. ukusi, i guess. to bi vazilo za prve tri sezone. ovo sad je meni prilicno loshe, sa izuzetkom poneke epizode, ni blizu najboljoj seriji koja se sad prikazuje, taman i da uzmemo da je kvalitet svih drugih serija nizak [a nije] Link to comment
Milosh76 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 129 6-19 03/May/10 The Choice130 6-20 10/May/10 Baggage131 6-21 17/May/10 Help MeAko je verovati ovom sajtu ostadose nam jos 2 epizode i ova nocasnja.Trenutno gledam jako malo serija, a sto se tice Hausa sam prilicno neobjektivan :D Vise ne gledam slucajeve, nego njihove medjusobne odnose, a tu uopste nisu losi. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 (edited) ... i onda dodje ova epizoda :puke:pure bullshit. jedino je karaoke scena, iako malo over the top, bila zabavna. ostalo uzas. chak je i scena sa houseom u lesbian baru bila skroz nezanimljiva. i da oce ubiti tauba vise edit: cerka susan sarandon je rjetko iritanta osoba. Edited May 4, 2010 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Sludge Factory Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 ... i onda dodje ova epizoda :puke:pure bullshit. jedino je karaoke scena, iako malo over the top, bila zabavna. ostalo uzas. chak je i scena sa houseom u lesbian baru bila skroz nezanimljiva. i da oce ubiti tauba vise Aaaa...are you kidding me? Epizoda bila extra! :D Pisijada! Imao je odvala sve u sesnaest. Ali krenimo od pocetka: I, naravno, kraj:- I just want us to be friends.- Funny. That's the last thing I want us to be. Takodje, slucaj i pacijent su bili bas zanimljivi, sve House-ove scene sa pacijentom i sa Wilsonom (narocito u Wilsonovoj kancelariji ). I epizoda je snimljena odlicno. ...ali mi smeta sto neke price nisu razvili, recimo odnos Kadi-Haus. Bas kad je postalo zanimljivo, oni su prekinuli i okrenili se Vilsonu i Hausu.Ne bih se sozio. Ova sezona je komplet posvecena odnosu House-Cuddy (diljem planete poznatijem kao Huddy -_- ). Ne znam sta ce da se desi, ali ono sto bi meni bilo zanimljivo da vidim jeste House u (ozbiljnoj i malo duzoj) vezi. Znamo da je sa Stacy ziveo pet godina i u drugoj sezoni smo malcice zavirili u to. Dalje istrazivanje ovog lika bi bilo zanimljivo u takvoj situaciji (sa Cuddy, naravno :) ). Vise ne gledam slucajeve, nego njihove medjusobne odnose, a tu uopste nisu losi.Ko je ikad gledao slucajeve u ovoj seriji? :D Link to comment
Sludge Factory Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 (edited) Uh, moram da ih postujem: - Kryo podia. It's Greek for "duh."- I'm as straight as any of you.- Sodomy, one of the top ten most common household accidents. :D Edited May 4, 2010 by Sludge Factory Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 da naprave epizodu u kojoj house 45 minuta sjedi na wc sholji, ti bi odusevljen postavljao screenshotove :Pmeni je sve u epizodi bilo ekstremno dosadno, osim karaoke scene.danas na avali gledah jednu epizodu [pojma nemam koja je sezona, pretpostavljam da su krenuli od prve], i chovjeche, koliko je to duhovitije i bolje. kamo srece da nisu krenuli u razradu i razvoj likova i njihovih odnosa. Link to comment
Sludge Factory Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 da naprave epizodu u kojoj house 45 minuta sjedi na wc sholji, ti bi odusevljen postavljao screenshotove :PJok ti bi! :D Link to comment
freakns Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 da naprave epizodu u kojoj house 45 minuta sjedi na wc sholji, ti bi odusevljen postavljao screenshotove :Pto sam mu ja vec napisao :D sludge ima slican problem kao i ovaj bolesnik iz danasnje epizode, samo sto ce on da krene da leci svoju strejtost :Dmeni je sve u epizodi bilo ekstremno dosadno, osim karaoke scene.danas na avali gledah jednu epizodu [pojma nemam koja je sezona, pretpostavljam da su krenuli od prve], i chovjeche, koliko je to duhovitije i bolje. kamo srece da nisu krenuli u razradu i razvoj likova i njihovih odnosa.jos jedan potpis. karaoke scena je brutalna. nazalost scena sa lezbo barom je usrana a imala je toliko potencijala. sigh :( Link to comment
Milosh76 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 da naprave epizodu u kojoj house 45 minuta sjedi na wc sholji, ti bi odusevljen postavljao screenshotove :PTo je parafraza cuvene recenice "da Bitlsi snime 3 minuta tisine, to bi bio svetski hit" :D Link to comment
3opge Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 zaista jadno u sta se ova serija pretvorila, ako ne nategne Kadi zguza u sledece 3 emisije prestacu da gledam Link to comment
Sludge Factory Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Samo vi zezajte starog Sladzu :( Link to comment
najgori Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 To je parafraza cuvene recenice "da Bitlsi snime 3 minuta tisine, to bi bio svetski hit" :D 4'33'' Link to comment
Milosh76 Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Odgledao na preskok novu epizodu... SPOILER ALERT ponovo se pojavljuje Pemblton Link to comment
Recommended Posts