Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

House MD

Featured Replies

Dobra epizodaRezhirao je onaj Argentinac shto dobio Oskara

• Replies 1.4k
  • Views 114.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Izgleda da ce se nastaviti duel Sam (prva Vilsonova zena) i Haus. Steta bi bilo to propustiti u narednim episodama. Pogledao na preskok, pojavljuje se i ona... Inace Sara iz PB je pacijent u ovoj epizodi.

Odlicna epizoda! Taub :D

My Unicorn isn't a Unicorn. It's a donkey with a plunger stuck to its face. :lol:

sjajne poslednje dve epizode...sad znam da treba da mleko drzim na polici a ne u vratima frizidera Vilson objasnio :D

dobra epizoda, opet, samo me smara malo taub

Jako dobra epizoda, dobar detalj sa Kolberovom slikom, pošto kolber ima Lorija na polici. Neko je spominjao, potpisali su i za 7 sezonu ?

Jako dobra epizoda, dobar detalj sa Kolberovom slikom, pošto kolber ima Lorija na polici. Neko je spominjao, potpisali su i za 7 sezonu ?
Nisam još gledala. Misliš na Kolbera as in Kolber Repor? :)

Narafski :DTrebao sam reći colberta :)

... dupli

Edited by Vapad

Narafski :DTrebao sam reći colberta :)
Ehh.. luv him. I njega i Jona Stewarta. Super sto daju cele epizode online. To mi je osnovni izvor za praćenje političkih prilika u USA :PI da.. nezaobilazni senior correspondent for everything: John Oliver. :)
Ehh.. luv him. I njega i Jona Stewarta. Super sto daju cele epizode online. To mi je osnovni izvor za praćenje političkih prilika u USA :PI da.. nezaobilazni senior correspondent for everything: John Oliver. :)
:D Meni isto !Oliver ima sada i svoj šou (John Oliver's New York Stand-Up) ali nije nešto...Svejedno, u daily showu, on, Lewis Black, Jason Jones i Rob Riggle (šteta što je otišao) su face 1 klase !
:D Meni isto !Oliver ima sada i svoj šou (John Oliver's New York Stand-Up) ali nije nešto...Svejedno, u daily showu, on, Lewis Black, Jason Jones i Rob Riggle (šteta što je otišao) su face 1 klase !
Izostavio si Sam Bee cool.gif Slučajno ili namerno? angry.gif (Oliverov stand-up prvo da vidim pa da sudim. Thnx za info)

Odlicna epizoda, meni Taub uopste nije dosadan. Takav lik bacje™ :lol: Ali dobro, mesaju socijalne teme kroz medicinske slucajeve, nije to tako lose. A aparat za kafu koji je izvinjenje za "Lukasovu smrt ili obican oralni sex" :lol:

slabo, jako slabo, the lockout je sramno slab a i ova posle toga je losa i suplja, tipska u najgorem smislu.

Car trenutno snima film The Oranges u kom igra glavnu ulogu. Evo ga na setu:4564764279_9c3c556fbc_o.jpg4565395658_e4ca0f460c_o.jpg4565395702_2b807329aa_o.jpgcool.gif