Mercuzzio Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Dobra epizodaRezhirao je onaj Argentinac shto dobio Oskara Link to comment
Milosh76 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Izgleda da ce se nastaviti duel Sam (prva Vilsonova zena) i Haus. Steta bi bilo to propustiti u narednim episodama. Pogledao na preskok, pojavljuje se i ona... Inace Sara iz PB je pacijent u ovoj epizodi. Link to comment
Sludge Factory Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Odlicna epizoda! Taub :D My Unicorn isn't a Unicorn. It's a donkey with a plunger stuck to its face. Link to comment
eye of the beholder Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 sjajne poslednje dve epizode...sad znam da treba da mleko drzim na polici a ne u vratima frizidera Vilson objasnio :D Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 dobra epizoda, opet, samo me smara malo taub Link to comment
Vapad Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Jako dobra epizoda, dobar detalj sa Kolberovom slikom, pošto kolber ima Lorija na polici. Neko je spominjao, potpisali su i za 7 sezonu ? Link to comment
Lynn Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Jako dobra epizoda, dobar detalj sa Kolberovom slikom, pošto kolber ima Lorija na polici. Neko je spominjao, potpisali su i za 7 sezonu ?Nisam još gledala. Misliš na Kolbera as in Kolber Repor? :) Link to comment
Vapad Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Narafski :DTrebao sam reći colberta :) Link to comment
Vapad Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 (edited) ... dupli Edited April 29, 2010 by Vapad Link to comment
Lynn Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Narafski :DTrebao sam reći colberta :)Ehh.. luv him. I njega i Jona Stewarta. Super sto daju cele epizode online. To mi je osnovni izvor za praćenje političkih prilika u USA :PI da.. nezaobilazni senior correspondent for everything: John Oliver. :) Link to comment
Vapad Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Ehh.. luv him. I njega i Jona Stewarta. Super sto daju cele epizode online. To mi je osnovni izvor za praćenje političkih prilika u USA :PI da.. nezaobilazni senior correspondent for everything: John Oliver. :):D Meni isto !Oliver ima sada i svoj šou (John Oliver's New York Stand-Up) ali nije nešto...Svejedno, u daily showu, on, Lewis Black, Jason Jones i Rob Riggle (šteta što je otišao) su face 1 klase ! Link to comment
Lynn Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 :D Meni isto !Oliver ima sada i svoj šou (John Oliver's New York Stand-Up) ali nije nešto...Svejedno, u daily showu, on, Lewis Black, Jason Jones i Rob Riggle (šteta što je otišao) su face 1 klase !Izostavio si Sam Bee Slučajno ili namerno? (Oliverov stand-up prvo da vidim pa da sudim. Thnx za info) Link to comment
Milosh76 Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Odlicna epizoda, meni Taub uopste nije dosadan. Takav lik bacje™ Ali dobro, mesaju socijalne teme kroz medicinske slucajeve, nije to tako lose. A aparat za kafu koji je izvinjenje za "Lukasovu smrt ili obican oralni sex" Link to comment
3opge Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 slabo, jako slabo, the lockout je sramno slab a i ova posle toga je losa i suplja, tipska u najgorem smislu. Link to comment
Sludge Factory Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Car trenutno snima film The Oranges u kom igra glavnu ulogu. Evo ga na setu: Link to comment
Recommended Posts