April 27, 201014 yr Izgleda da ce se nastaviti duel Sam (prva Vilsonova zena) i Haus. Steta bi bilo to propustiti u narednim episodama. Pogledao na preskok, pojavljuje se i ona... Inace Sara iz PB je pacijent u ovoj epizodi.
April 27, 201014 yr Odlicna epizoda! Taub :D My Unicorn isn't a Unicorn. It's a donkey with a plunger stuck to its face.
April 29, 201014 yr sjajne poslednje dve epizode...sad znam da treba da mleko drzim na polici a ne u vratima frizidera Vilson objasnio :D
April 29, 201014 yr Jako dobra epizoda, dobar detalj sa Kolberovom slikom, pošto kolber ima Lorija na polici. Neko je spominjao, potpisali su i za 7 sezonu ?
April 29, 201014 yr Jako dobra epizoda, dobar detalj sa Kolberovom slikom, pošto kolber ima Lorija na polici. Neko je spominjao, potpisali su i za 7 sezonu ?Nisam još gledala. Misliš na Kolbera as in Kolber Repor? :)
April 29, 201014 yr Narafski :DTrebao sam reći colberta :)Ehh.. luv him. I njega i Jona Stewarta. Super sto daju cele epizode online. To mi je osnovni izvor za praćenje političkih prilika u USA :PI da.. nezaobilazni senior correspondent for everything: John Oliver. :)
April 29, 201014 yr Ehh.. luv him. I njega i Jona Stewarta. Super sto daju cele epizode online. To mi je osnovni izvor za praćenje političkih prilika u USA :PI da.. nezaobilazni senior correspondent for everything: John Oliver. :):D Meni isto !Oliver ima sada i svoj šou (John Oliver's New York Stand-Up) ali nije nešto...Svejedno, u daily showu, on, Lewis Black, Jason Jones i Rob Riggle (šteta što je otišao) su face 1 klase !
April 29, 201014 yr :D Meni isto !Oliver ima sada i svoj šou (John Oliver's New York Stand-Up) ali nije nešto...Svejedno, u daily showu, on, Lewis Black, Jason Jones i Rob Riggle (šteta što je otišao) su face 1 klase !Izostavio si Sam Bee Slučajno ili namerno? (Oliverov stand-up prvo da vidim pa da sudim. Thnx za info)
April 29, 201014 yr Odlicna epizoda, meni Taub uopste nije dosadan. Takav lik bacje™ Ali dobro, mesaju socijalne teme kroz medicinske slucajeve, nije to tako lose. A aparat za kafu koji je izvinjenje za "Lukasovu smrt ili obican oralni sex"
April 29, 201014 yr slabo, jako slabo, the lockout je sramno slab a i ova posle toga je losa i suplja, tipska u najgorem smislu.