Sludge Factory Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 (edited) Ljubav moja!!!!!! :wub:Obozavam je! Carica! Jesu zasrali zadnja bukvalno 3 minuta, ne znam sta im je to trebalo, ali ono dotle... A Lisa... Edited February 9, 2010 by Sludge Factory Link to comment
jms_uk Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Ua!Ja jos na poslu, skinuta epizoda, ali necu moci da gledam pre nego dodjem kuci... Link to comment
Mercuzzio Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Upravo odgledao. Iako mi bash smeta shto nije postojao House-ov pacijent, dobra epizoda. Domaci zadatak za Grey's Anathomy, tj da je to dobra serija ovako bi izgledala. Link to comment
Milosh76 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 (edited) Neocekivano dinamicna epizoda... Pocetak je genijalan 7:37... ajde sex za 10 minuta da se opustis... 7:44 zvoni ti telefon, Haus je,... Ignorisi ga...7:46 izvini draga, desava se :lol: Sad cu i zakasniti i biti razocarana i frustrirana ceo da Edited February 9, 2010 by Milosh76 Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 kakva ljigava epizoda, gora i od one prve, kad je house u ustanovi Link to comment
Teixeira Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 chitam da ce draga nam dr. tancredi da se pojavi kao pacijent u nekoj od narednih epizoda... Link to comment
Jolly Roger Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Naleteh negde na informaciju da ce se ova sezona nastaviti tek negde pocetkom marta. Je l' ovo tacno? Link to comment
Sludge Factory Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 chitam da ce draga nam dr. tancredi da se pojavi kao pacijent u nekoj od narednih epizoda...Ih, pa ko je bila prva House-ova pacijentkinja (koju mi vidimo, tj.) u seriji, u pilot epizodi? :)Naleteh negde na informaciju da ce se ova sezona nastaviti tek negde pocetkom marta. Je l' ovo tacno?Tacno je. Ako se ne varam prva naredna epizoda je 1. marta, pa onda naredne 8. pa 15. marta. Link to comment
Jolly Roger Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Tacno je. Ako se ne varam prva naredna epizoda je 1. marta, pa onda naredne 8. pa 15. marta.Pas mater... stvarno preteruju s pauzama... Okej, hvala ti na informaciji u svakom slucaju... Link to comment
Sludge Factory Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Nema na cemu.Jbg, ova sezona ce imati samo 21 episodu, moraju da rastegnu nekako do maja. Link to comment
Jolly Roger Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Jennifer Morrison returnsHuddy - It's going to happen Ocekivano... :) Link to comment
Sludge Factory Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Pogresio sam, nova epizoda ide tek 8. marta, a ne prvog. :(Izvinjavam se! Link to comment
Teixeira Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Pogresio sam, nova epizoda ide tek 8. marta, a ne prvog. :(Izvinjavam se!dobro, nije tako strashno. ja sam se uplashio da ce opaliti pauzu do aprila kao za fringe. Link to comment
Milosh76 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Posle mesec dana pauze...konacno da se vrati House MD. To je ustvari usluga LOST-ovcima da im ne ubija rejting Link to comment
Mercuzzio Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Dobra nova epizoda.Ko bi rekao za Wilson-a. Link to comment
Recommended Posts