Mr.Mxyzptlk Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 (edited) ovo u sredini. pitaya se zove. nikad jeo. Edited May 14, 2015 by extragluv Link to comment
*edited by mod Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 aka dragon fruit. Izgleda kao da je jaje od aliena a ukus i tekstura kao nešto manje slatka smokva. Link to comment
nisam ja Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 jao imam jednu polutku u fridžu. samo treba neko da je vako istrandžira. Link to comment
nezvanova Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 nije strasno, cak sam i ja savladala vestinu tranziranja lubenice, naravno, pomocu tutorijala na youtubu. iseckam je i spakujem nepojedeno u ovu veliku taperver posudu za cuvanje svezine namirnica, moze i dva dana tamo da stoji tako isecena... https://www.youtube.com/watch?v=zoyJwFZBCHc Link to comment
mire Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 ovde čorba, onde slučajna jagnjetina... i zinu mi dupe za jagnjećom čorbom u "kapiji šumadije", već rekon da je tečno pečenje aaaaa Link to comment
ordi Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 jednom sam u okolini prokuplja jela nešto što oni zovu potpečenke, tad i nikad i nigde više. testasto je i to je sve što pamtim. i sada bih lepo ubila ekstragluvog za jednu potpečenku :D Link to comment
aram Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 potpečenke zove se i filije, jebeno je za pravljenje utoliko sto zahteva desetak vadjenja iz rerne. umutis 4 jajeta, kasiku masti, casu vode, casu jogurta i kasicicu soli. uz stalno mesanje dodajes brasno dok ne dobijes smesu malo guscu od one za palacinke, pa dodas prasak za pecivo, kasiku kajmaka i izmrvis sir. zagrejanu tepsiju podmazes, sipas testo koliko da pokrije dno, pa gurnes u rernu na 220°C, skroz gore. za minut izvadis, sipas jos malo testa, opet na minut u rernu i tako dok sve ne potrosis. onda iseces na kocke, prelijes sa jos par kasika kajmaka i vratis u rernu da porumeni. Link to comment
ordi Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 baliiiiiiiiim ću pokušam jedared kad ugrabim malo vremena biće forum obavešten u slici, ne sumnjajte u moje potpečensko umeće :D Link to comment
aram Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 ni ovo nije losa fora, a lakse se nadje Link to comment
Recommended Posts