MayDay Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Idi u Zapatu, oni donose iz Slovenije. Možda mogu da ti prodaju. :D Link to comment
Amelija Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 rezanci s makomjedu mi se najstrašnije, ali moram da sačekam par dana da mi se povrati čulo ukusa Link to comment
assück Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 ... i rezanci s makomjedu mi se najstrašnije, ali moram da sačekam par dana da mi se povrati čulo ukusa :lala: Link to comment
ivy Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 sad mi se opet jede smrčak.. preukusana gljiva...valjda će ga biti još kada sledeći put odemo na frušku Link to comment
aram Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 nacenjenija posle tartufa :)ima smrcka tokom celog proleca, a cesto i kasnije, samo sto ovi kasniji budu svetliji. inace, izbegavajte alkohol uz smrcak, zna da izazove ozbiljno trovanje. Link to comment
ivy Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 nacenjenija posle tartufa :)ima smrcka tokom celog proleca, a cesto i kasnije, samo sto ovi kasniji budu svetliji. inace, izbegavajte alkohol uz smrcak, zna da izazove ozbiljno trovanje.da,znala sam da je cenjena gljiva :)..čudno je to što smo na tom istom mestu bili milion puta za ove četiri godine i nikad ih nisam videla a sada su bili na svakom koraku,za dva sata lagane šetnje sam ubrala punu kesu,valjda takva godina šta li..nadam se da ćemo ići opet u aprilu...inače ovo mi je drugi obrok od samostalno ubranih gljiva,biće od mene opasan gljivar :D ali uopšte nije svejedno .. kako misliš ,,izbegavajte alkohol uz smrčak?ne sme da se sipa malo vina u jelo ili ne sme da se pije uz jelo?to mi je malo čudno,nisam nigde našla taj podatak..ali dobro ako je to cena,neka :) Link to comment
duda Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 to za alkohol važi za sve gljivenavodno, ne trpe se ali to verovatno važi za veće količine, ne verujem da je problem čaša vina Link to comment
ivy Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 eto vidis,nisam znala..a jos sam ranije znala cesto da podlijem gljive vinom Link to comment
InvisibleLight Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 ja sad, tj u 9h.. nova rostiljdzinica. odlicni, 5komada, ogrooomni + somunposle cokolada i kafa i jedva disem Link to comment
MayDay Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 OMFG, još samo 11 dana!!!!Nema šta, ćevapi sa lukom su moje omiljeno jelo. Link to comment
renne Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 javi se kad dođeš, pa da zgotovimo prave bosanske, sa sarajevskim somunima Link to comment
Recommended Posts