nezvanova Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ja sam danas /ne znajuci sta se desava na forumu, ko sta i kako jede, takodje pazarila premiin losos, i cerije i rukolu i onu ''plasticnu'' crvenu papriku, baburu. pa cu, evo bas sada, da dignem guzicu i napravim tost sa svim tim. na zalost, ne smem puter niti bilo sta mlecno /a ni masline ni kapare, koje inace stavljam na takav sendvic/, pa cu maslinovim uljem i belim lukom da namackam tost.... ali moram da priznam da mi je ipak malcice bolji losos ''ruskoe more'', mada ni ovaj nije los, ali u maxiju /u zrenjaninu/ ga nema vec neko vreme.
Аврам Гојић Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Uh, subway bilo koji. A i Chipotle :(sad bih i ja subway, ali ne bilo koji nego onaj sa mesnim kuglama (kako se to bese zove) i paradajz sosom i dodatom ljutinom. taj se cedi kao motherfucker, ali vredi fleka.
giuseppe Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Meatball sandwich with Marinara Sauce. A sabveji rade uvek, čak i nedeljom prepodne. Gladan :unsure:Sent from Tapatalk 2
Аврам Гојић Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Meatball sandwich with Marinara Saucedaaa
MayDay Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 a koji je fazon sa sabvejem? meni svaki svakcijati drugi fast fud restoran privlacniji od sabveja.
boshoku Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 i meni, but medjutim, broj njih koji specijalizuju delatnost samo na proper sendvice, zanemarljiv je.svaki, ali svaki deli u bruklinu, neuporediv je sa sab-om.
belch Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 jednom sam ušla u sabvej i umalo se onesvestila od smradaviše nisam ponavljala taj eksperiment
*edited by mod Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Zavisi na koji naletis. Ipak je to fransiza i kao i svaka takva neuporedivo je bolje stanje u evropi nego li u usa
banatjanin Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 subway me je prehranio u londonu, uz yo - yo suši na Victoria station, njemu hvalai da, mitbolsi rulz:vodanausta:opet, u nemačkoj je iskustvo bilo dijametralno suprotnoizgleda da se jako razlikuju lokalno
Recommended Posts