maheem Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 haha nisam mogao naći lepu sliku pa sam metnuo ovo meze na kori :D
InvisibleLight Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 bar 1/6 od njega+ ljuti ren + pecene paprike + kupus salata + kokakola
yolo Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 jbte. roknuo bi se za toplu pleckicu od gude, plus sve odozgo. ne mora koka kola.
*edited by mod Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ja sam skroman covek. Meni dosta malo mesa sa hrskavom kozicom + krupno secena kupus salata zakislejena taman toliko da pobele usne. I vruc hleb.
maheem Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ne krem maslac. old school maslac, kvalitetni a ne onaj jeftini. i crnog leba sa semenkama
cmrlj Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ne mislim na zamenu za maslac, nego na suboticki krem sir koji se zove krem maslac. maslac s lososom mi super, al mi ovaj bolje ide. probaj. i rukolu. ludilo.
maheem Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 rukola mi je najgora navlakuša. ću probam krem maslac, par puta sam ga merkao al kod kuće vole vajkrem pa uvek on završi u korpi. a koji dimljeni losos uzimaš?
cmrlj Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) skvadrin, taj nema onih smrdljivih delova, i kupujem ga u uscu u njihovom brzom restoranu, tamo je najjeftiniji. a i rusko more je super, samo je skuplji. i obavezno seceni, ne moze covek to tako da isece nikad. Edited January 18, 2013 by cmrlj
maheem Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 hvala za info. samo sam taj rusko more jeo pa rekoh da probam i neki drugi da vidim šta valja. inače taj štandić sa njihovim i ostalim proizvodima u merkatoru mi je uvek 10minutni praznik za oči. al uglavnom novčanik počne da se buni pa produžim dalje.usoljena haringa im je super i nije skupa, pa volim da je izmešam sa crnim lukom i muljem. al to je već hard core za ne izlaziti napolje posle toga :D
Recommended Posts