Jump to content
IGNORED

Now craving!

nisam ja

Recommended Posts

Posted

haha nisam mogao naći lepu sliku pa sam metnuo ovo meze na kori :D

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

104

• nisam ja

76

• renne

64

• assück

52

Posted
PrasecePecenje1.jpgbar 1/6 od njega+ ljuti ren + pecene paprike + kupus salata + kokakola
Posted

jbte. roknuo bi se za toplu pleckicu od gude, plus sve odozgo. ne mora koka kola.

Posted

Ja sam skroman covek. Meni dosta malo mesa sa hrskavom kozicom + krupno secena kupus salata zakislejena taman toliko da pobele usne. I vruc hleb.

• 5 weeks later...
Posted

ne krem maslac. old school maslac, kvalitetni a ne onaj jeftini. i crnog leba sa semenkama :mellow:

Posted

ne mislim na zamenu za maslac, nego na suboticki krem sir koji se zove krem maslac. maslac s lososom mi super, al mi ovaj bolje ide. probaj. i rukolu. ludilo.

Posted

rukola mi je najgora navlakuša. ću probam krem maslac, par puta sam ga merkao al kod kuće vole vajkrem pa uvek on završi u korpi. a koji dimljeni losos uzimaš?

Posted (edited)

skvadrin, taj nema onih smrdljivih delova, i kupujem ga u uscu u njihovom brzom restoranu, tamo je najjeftiniji. a i rusko more je super, samo je skuplji. i obavezno seceni, ne moze covek to tako da isece nikad.

Edited by cmrlj
Posted

hvala za info. samo sam taj rusko more jeo pa rekoh da probam i neki drugi da vidim šta valja. inače taj štandić sa njihovim i ostalim proizvodima u merkatoru mi je uvek 10minutni praznik za oči. al uglavnom novčanik počne da se buni pa produžim dalje.usoljena haringa im je super i nije skupa, pa volim da je izmešam sa crnim lukom i muljem. al to je već hard core za ne izlaziti napolje posle toga :D

Posted

ja često kupim Premia maxijev, jako je dobar