December 12, 201212 yr jbte. roknuo bi se za toplu pleckicu od gude, plus sve odozgo. ne mora koka kola.
December 12, 201212 yr Ja sam skroman covek. Meni dosta malo mesa sa hrskavom kozicom + krupno secena kupus salata zakislejena taman toliko da pobele usne. I vruc hleb.
January 18, 201312 yr ne krem maslac. old school maslac, kvalitetni a ne onaj jeftini. i crnog leba sa semenkama
January 18, 201312 yr ne mislim na zamenu za maslac, nego na suboticki krem sir koji se zove krem maslac. maslac s lososom mi super, al mi ovaj bolje ide. probaj. i rukolu. ludilo.
January 18, 201312 yr rukola mi je najgora navlakuša. ću probam krem maslac, par puta sam ga merkao al kod kuće vole vajkrem pa uvek on završi u korpi. a koji dimljeni losos uzimaš?
January 18, 201312 yr skvadrin, taj nema onih smrdljivih delova, i kupujem ga u uscu u njihovom brzom restoranu, tamo je najjeftiniji. a i rusko more je super, samo je skuplji. i obavezno seceni, ne moze covek to tako da isece nikad. Edited January 18, 201312 yr by cmrlj
January 18, 201312 yr hvala za info. samo sam taj rusko more jeo pa rekoh da probam i neki drugi da vidim šta valja. inače taj štandić sa njihovim i ostalim proizvodima u merkatoru mi je uvek 10minutni praznik za oči. al uglavnom novčanik počne da se buni pa produžim dalje.usoljena haringa im je super i nije skupa, pa volim da je izmešam sa crnim lukom i muljem. al to je već hard core za ne izlaziti napolje posle toga :D