yolo Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 pleckica od prasenceta. pecenog. sa res koricom, milimetar masti ispod nje. da mirise na bukovo drvo na kome se peklo. i da bude umereno toplo do mlako, tako da mogu da je svetlosnom brzinom omlatim a ne ispecem jezik.kupus salata i dobra bela panja moze ali i ne mora.
*edited by mod Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ginger Ale. I uopste mi nije jasno zasto toga nema kod nas :(
ivy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 čvaraka!..hahaha kakva smešna reč čvaraka...čvaraka
nisam ja Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 dobra, al pai sad:hej, špekasti! :lol:tako mama nazvala owena (kako su mu tek ovo prišili ) u baci mamu svoza.
bigvlada Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Sos od ogrozda. Slatko kiselkast, Fantastično ide sa krompirom i pečenom piletinom. Viđam ogrozde na pijaci svake prestupne godine.
Indy Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 To je ipak 1 zlocin prema pivu, kome je bog dodelio mesto pored piletine + krompira.
halloween Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ko će očekati sutra da počne spremanje orade? Gledaju me svojim bistrim ukočenim očima ispod folije.Kupim u Idei, 959 din/kg, potom svratim i do Maksija, kad tamo- 698 din/kg, obe kao akcijske cene. Dangr dangr.
maheem Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ko će očekati sutra da počne spremanje orade? Gledaju me svojim bistrim ukočenim očima ispod folije.Kupim u Idei, 959 din/kg, potom svratim i do Maksija, kad tamo- 698 din/kg, obe kao akcijske cene. Dangr dangr.a u Metrou 569,99 nešto mi je sumljiva ta orada
nisam ja Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 (edited) Edited December 8, 2012 by nisam ja
Recommended Posts