September 13, 201212 yr pleckica od prasenceta. pecenog. sa res koricom, milimetar masti ispod nje. da mirise na bukovo drvo na kome se peklo. i da bude umereno toplo do mlako, tako da mogu da je svetlosnom brzinom omlatim a ne ispecem jezik.kupus salata i dobra bela panja moze ali i ne mora.
November 9, 201212 yr Author dobra, al pai sad:hej, špekasti! :lol:tako mama nazvala owena (kako su mu tek ovo prišili ) u baci mamu svoza.
November 10, 201212 yr Sos od ogrozda. Slatko kiselkast, Fantastično ide sa krompirom i pečenom piletinom. Viđam ogrozde na pijaci svake prestupne godine.
November 10, 201212 yr To je ipak 1 zlocin prema pivu, kome je bog dodelio mesto pored piletine + krompira.
December 7, 201212 yr Ko će očekati sutra da počne spremanje orade? Gledaju me svojim bistrim ukočenim očima ispod folije.Kupim u Idei, 959 din/kg, potom svratim i do Maksija, kad tamo- 698 din/kg, obe kao akcijske cene. Dangr dangr.
December 7, 201212 yr Ko će očekati sutra da počne spremanje orade? Gledaju me svojim bistrim ukočenim očima ispod folije.Kupim u Idei, 959 din/kg, potom svratim i do Maksija, kad tamo- 698 din/kg, obe kao akcijske cene. Dangr dangr.a u Metrou 569,99 nešto mi je sumljiva ta orada