ivy Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 -burek sa sirom-testo sa pavlakom i sirom-testo sa sirom zapečeno u rerni-pasta bolonjeze-testo sa tikvicama i sirom-i sve to posuto gomilom parmezana-burek sa sirom-domaća pita sa sirom-mladi sir u kriškama-salata paradajiz sa feta sirom -lenja pita sa jabukama i cimetom-suva pita sa orasima-mlečna čokolada-sve ostale podvrste čokolade-nutela-lava cakeaaaaaaaaaaaaaa
duda Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 bledska kremna rezina ajoooooj al' isto je bila nekad dobra u motelu brežice ... ne znam da li taj motel više i postoji
ordi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 prijeo mi se mesni narezakne pamtim kad sam ga poslednji put kusala
assück Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 srecom, ima ga uvek i u visnjici i u maxijukako ide sa mladim lukom aaaaaaaaaarghh
Frank Pembleton Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Al kad se toga najedem pa posle odem da se "rasteretim" plocice u kupatilu otpadaju...
ivy Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 sad mi se pije pivoa kao da ne znam koje topike na forumu/kulinarstvu da zaobilazim,budala
pt 2.0 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 veliko parče domaćeg hleba, mladi kajmak i rotkvice.
Linda Lee Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 pljeska fina bi leglaVaistinu. Sad će padne jedna + palačinak sa nutelom.
dig_chohano Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Jebo me pas kad i pogledah. Pljeka :(
Recommended Posts