bios Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 (edited) somun je srbija! nego, i dalje verujes da taj tip dovozi somune iz sarajeva?šta znam... bio je pomalo bajat pa je i moguće:lol: u svakom slučaju dobra mu je ta fora kao reklama. i mi na forumu razglabali o tome danima... Edited April 21, 2008 by Biohemija
Eidyia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Grožđe. Već danima. Maloprije, dok sam jela (prilično bezukusnu) pizzu s gljivama, razmišljala sam kako bi sad tu dobro došlo malo grožđa. Da je sezona, ne bih ga ni prismrdila.
morgana Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 poslije 3 nedjelje celicne discipline podlegla sam carobnom zovu krempitei sad hocu jos
FranziskaKafka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nesto inace vrlo no-no, ali mi se sad bas... uh... Krofne, prave domace (ali przene na ulju, ne znam da li ih iko jos uvek przi na masti), pa onda izvadis onu sredinu... Uh, ko ce ih sad praviti.Inace, craving za testom se javlja uvek kad zahladni.
DarkAttraktor Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 krokro prekoputa moskve :(a sada ga vise neeeema, buuuhuuuuhuuuu :(
*edited by mod Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Onaj savrseni hleb sa maslinama iz "Hleb i Kifle"Ali bukvalno je craving..
FranziskaKafka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Onaj savrseni hleb sa maslinamaSa jogurtom. Ali kod nas ga odavno nema, doduse dobijaju bukvalno dvadesetak drugih vrsta... Moze i onaj od kukuruznog brasna (isto sa jogurtom).
*edited by mod Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Sa jogurtom. Ali kod nas ga odavno nema, doduse dobijaju bukvalno dvadesetak drugih vrsta... Moze i onaj od kukuruznog brasna (isto sa jogurtom). Uh da jogurt se podrazumeva! A kako ga ne dobijaju? Ja kad god prodjem imaju i taj i onaj sa paradajizom. Doduse zavisi gde zivis? ali bi svaki "Hleb i Kifle" trebali da ga imaju.
darling Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 krokro prekoputa moskve :(a sada ga vise neeeema, buuuhuuuuhuuuu :(Ima. Ako je krokro krompir kroket, ti iz preko puta Moskve su otvorili radnju u Sedmog jula, odmah ispod Kosave.
FranziskaKafka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Nisam mislila na "H & K", ovo je neki okrugli 'leb u celofanu, ima ga po supermarketima i obicnim radnjicama. Pa je prestao da stize (ali su stigli drugi, novi hlepcici).Ima l' negde neko pecivo (kiselo testo) s krompirom (u testu, ne kao fil)? Neko se toga setio ili da i dalje pravim sama?
Recommended Posts