renne Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 pa kako se ne poradjaju samo u prolece u drugim zemljama? kako ima ovcijeg kiselog i sira i kackavalja preko cele godine u grckoj, makedoniji i kojekuda?e to ćeš već morati da pitaš veće stručnake za stočarstvo od mene.ima i po srbiji gde se uzgajaju cele godine, ali je to ogromna cena
kud_genijalci Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 miris Nivee i slanog mora, mekike, jedna slana druga s prah šećerom ---
assück Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 miris Nivee i slanog mora, mekike, jedna slana druga s prah šećerom ---zar se ova druga ne zove krafn
Isis Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jesu ono kod pokojne Atine bile mekike ili piroske? Kadgod prodjem tuda, imam reakciju pavlovljevog kucenceta. Zatvaranje tog saltera mi je ekvivalent ubijanju baninija, ali onih staaarih.
mammy two shoes Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 piroške sa sirom. tako je pisalo na šalteru. i meni nedostaju. najbolje mekike su bile davno na sajmu. tada nije postojao tamo ni jedan drugi kiosk. mogao si da biraš so ili prah šećer.
Isis Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 I ja bih rekla da su piroske, posto sad ponegde u pekarama naidjem na mekike koje su-dzombave :D.Na piroske jos nigde nisam naisla, kao da su izasle iz dzanko-fastfudovske mode.
mammy two shoes Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 ^ čini mi se da su imali neku mašineriju u kojoj su ih pravili. sve su bile iste veličine sa istom količinom sira, ono nije bio ručni rad. u redu za piroške je uvek bilo 7-8 ljudi. nije mi se desilo da tuda prođem a da ne kupim.
dig_chohano Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Pa jbt, gde ih pomenuste. Plaču mas', sve sa onim vrućim sirom, papir ni ne stigne da upije koliko je brzo prožderem. Uhhhhh...
Recommended Posts