Jump to content
IGNORED

Now craving!

nisam ja

Recommended Posts

Posted

U Grčkoj i Makedoniji večno proleće.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

104

• nisam ja

76

• renne

64

• assück

52

Posted
pa kako se ne poradjaju samo u prolece u drugim zemljama? kako ima ovcijeg kiselog i sira i kackavalja preko cele godine u grckoj, makedoniji i kojekuda?
e to ćeš već morati da pitaš veće stručnake za stočarstvo od mene.ima i po srbiji gde se uzgajaju cele godine, ali je to ogromna cena
Posted
giros_griego.jpg
izgleda kao sadrzaj miloguzovog stomaka
Posted

obrok fitnes instruktora

Posted

miris Nivee i slanog mora, mekike, jedna slana druga s prah šećerom ---

Posted
miris Nivee i slanog mora, mekike, jedna slana druga s prah šećerom ---
zar se ova druga ne zove krafn :blink:
Posted

Jesu ono kod pokojne Atine bile mekike ili piroske? Kadgod prodjem tuda, imam reakciju pavlovljevog kucenceta. Zatvaranje tog saltera mi je ekvivalent ubijanju baninija, ali onih staaarih.

Posted

piroške sa sirom. tako je pisalo na šalteru. i meni nedostaju. najbolje mekike su bile davno na sajmu. tada nije postojao tamo ni jedan drugi kiosk. mogao si da biraš so ili prah šećer.

Posted

Jao jeste, ipak piroškeMekike su džombave :)

Posted

I ja bih rekla da su piroske, posto sad ponegde u pekarama naidjem na mekike koje su-dzombave :D.Na piroske jos nigde nisam naisla, kao da su izasle iz dzanko-fastfudovske mode.

Posted

^ čini mi se da su imali neku mašineriju u kojoj su ih pravili. sve su bile iste veličine sa istom količinom sira, ono nije bio ručni rad. u redu za piroške je uvek bilo 7-8 ljudi. nije mi se desilo da tuda prođem a da ne kupim.

Posted

Jeste, mašinski su se pravile.Eh, stara dobra Atina.

Posted

Pa jbt, gde ih pomenuste. Plaču mas', sve sa onim vrućim sirom, papir ni ne stigne da upije koliko je brzo prožderem. Uhhhhh... drooling_homer_normal.gif.png