July 8Jul 8 Inace, svi pricaju o lakom zrebu za Argentinu i Francusku, a Svajcarska se dogegala do 8 najboljih preko Alzira i neprepoznatljive Kolumbije, a u grupi imali Kanadu, Bosnu i Katar. Kolko ih sere brate Edited July 8Jul 8 by JohnnyD
July 8Jul 8 4 minutes ago, Filozof manijak said:To sve spada pod priču lakši žreb za Argentinu.u 20 maraka da Svajcarska izbacuje Argentinu?
July 8Jul 8 Osim Maroka i Norveske gotovo svi su imali lagan zreb do sadTo je razlog broj 2 zasto navijam da to bude finaleDobro ajde, i Spanija doneklePenaldo je najgore proso sa zrebom, nije da mi je zao ko mu jebe mater, nego ono
July 8Jul 8 6 minutes ago, Ratamahatta said:Penaldo je najgore proso sa zrebom, nije da mi je zao ko mu jebe mater, nego onoNajlaksa grupa na SP. Sami su krivi sto se brane protiv Kolumbije, i ne mogu da dobiju Kongo. Isli bi oni na Alzir/Svajcarska
July 8Jul 8 Kongo je namucio Kejna vise nego MehikoKolumbija prosla u 1/8U nokaut fazi decki pa SpanciBilo je bar 5 laksih grupa od njineArgentina, Belgija, sve 3 domacinskeStoji da su podbacili, ali jbg. U obe nokaut faze derbiji kakve je moguce zamisliti i u nokaut fazi evropskog Edited July 8Jul 8 by Ratamahatta
July 8Jul 8 23 minutes ago, Ratamahatta said:Kongo je namucio Kejna vise nego MehikoKolumbija prosla u 1/8U nokaut fazi decki pa SpanciBilo je bar 5 laksih grupa od njineArgentina, Belgija, sve 3 domacinskeStoji da su podbacili, ali jbg. U obe nokaut faze derbiji kakve je moguce zamisliti i u nokaut fazi evropskogPa to nije los zreb, to je neumece da budu prvi ispred Kolumbije, od koje su bolje rangirani, skuplji i po svemu bolja ekipa. U startu su imali do jaja zreb, koji je presao na stranu Kolumbije.Mada, sa igracem manje na terenu od prve utakmice, svaka bi ekipa ispala odmah, tako da je Portugal napravio podvig sto je dosao do ovde. Edited July 8Jul 8 by JohnnyD
July 8Jul 8 To sa lakim žrebom je epsko smaranje.Prvo što se zna kako se sortiraju grupe i šeširi i ko su nosioci, drugo što je Argentina fasovala Cabo Verde jer su oni odigrali šok i bili drugi u grupi umesto Španije ili Urugvaja.Sve bi bilo drastično drugačije da nisu Vozinja&Co isterali sa turnira Uruse.
July 8Jul 8 Švajcarska jeste imala smešnu grupu ali protivnici u nokaut fazi su bili sasvim po meri za taj stadijum takmičenja. Alžir i Kolumbija su sasvim respektabilni protivnici, svakako nisu nivo Tunisa i Češke. Sad, što su neki drugi imali teži žreb, bože moj, uvek je tako.A Kolumbija je zapravo i bila favorit u ovoj utakmici, niko im nije kriv što su se raspali.
July 8Jul 8 7 minutes ago, Halvard said:Švajcarska jeste imala smešnu grupu ali protivnici u nokaut fazi su bili sasvim po meri za taj stadijum takmičenja. Alžir i Kolumbija su sasvim respektabilni protivnici, svakako nisu nivo Tunisa i Češke. Sad, što su neki drugi imali teži žreb, bože moj, uvek je tako.A Kolumbija je zapravo i bila favorit u ovoj utakmici, niko im nije kriv što su se raspali.To sto je imala smesnu grupu je takodje bitno, jer svezije ulazis u nokaut fazu. Slazem se da Alzir i Kolumbija nisu indijanci, i na papiru nista slabiji nego ostali protivnici u ovom delu kostura, ali mislim da je bas Alzir bio najslabiji od svih sesnaestfinalista, kao i da je Kolumbija bila najbledja od svih osminafinalista. Da li je to slucajnost, ili ima do Svice, ne znam, ali mislim da ih je bas posralo. Edited July 8Jul 8 by JohnnyD
July 8Jul 8 1 hour ago, Valk said:To sa lakim žrebom je epsko smaranje.Prvo što se zna kako se sortiraju grupe i šeširi i ko su nosioci, drugo što je Argentina fasovala Cabo Verde jer su oni odigrali šok i bili drugi u grupi umesto Španije ili Urugvaja.Sve bi bilo drastično drugačije da nisu Vozinja&Co isterali sa turnira Uruse.To je najjači protivnik kog su videliVideli smo svi moć Jordana, Alžira i Austrije, sve se planeta pušila odnji