July 7Jul 7 ocaj, katastrofa i zlo od fudbala, ali zasluzeno je neko morao da prodje. drago mi je zbog Granita. trpi veliki pritisak od medija. ljudina. steta sto ona mali zipovani nije ovo prvenstvo tu ali to nam je sto nam je.
July 7Jul 7 Gledao sam nekoliko utakmica Švajcarske u "karijeri" i bukvalno kao da sam gledao jednu pocepanu u više delova.Retko, retko dosadan tim.
July 7Jul 7 Kampas i ovi što su mašili penale bolje da se ne vraćaju kući...Sad ću morati da navijam za Argentinu, jebite se Kolumbijci
July 7Jul 7 Kenjajte vi po argentini koliko hoćete ali kod njih u triler završnici uz gomilu preokreta pade 10 golova u zadnje 2 tekme... a ovo je bilo blago rečeno negledljivoNadam se da švica u 1/4 neće nametnuti svoj stil ali strepnja mi je dublja od nadeEd. kolumbijski izvođači su mi svi do jednog izgledali veoma sasrano, ubeđen sam da tu ekipu već tradicionalno sputava tamošnji pritisak javnosti
July 7Jul 7 Steta,bila bi mnogo bolja tekma sa KolumbijomNema Dzake,Zakarije,Mizona i Vargas rovit,sranje tekma u najavi
July 7Jul 7 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Švicarski ultrasi miruju, ali ako dobiju ovo, goreće Vankuver i Lozana večeras
July 7Jul 7 Sta se desilo sa onom ekipom koja kao hrtovi juri i lovi Portugalce po terenu, gde su se igrale viktorije, i onda ti dodje tehnicki duplo slabija ekipa, i ti ko picka krenes krivudavim putevima opreznog fudbala, golman Kolumbije je brat bratu imao 20 minuta loptu u svojim nogama, cekaju produzetke pa penale a tehnicki su potkovani za iste ko divlje kobile, terajte se u picku materinu i svetsko prvenstvo niko nek ne osvoji Edited July 7Jul 7 by JohnnyD
July 7Jul 7 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:U 3 ujutro igraju s Argentinom, eto prilike da se izbegne gledanje ŠvajcarskeJebo ih termin