6 hours ago6 hr kapa dole zelenorcanima.moram da priznam da sam bio u krivu. od prvog momenta, kada je fufa najavila prosirenje spa na 48 ekipa, smatrao sam to katastrofalnom odlukom, koja ce dovesti, ionako preveliko takmicenje, do besmilsla, i gde cemo u grupnoj fazi se nagledavati izivljavanja urpavo nad takvim kao sto su zelnortska ostrva, haiti, boner i ostali piratski mrsomudi.o, boj, kako sam (na srecu) debelo pogresio. ne samo da nije bilo napucavanja recenih pirata©, vec smo videli kako oni pakuju kuci neke nabedjene velesile u loptanju, urugvaj, na primer.od ocekivanog sranja od spa ovde u amerikama, dosli smo do ne samo najboljeg organizovanog ikada, vec, da cuknem se u vugla, do sada, i najzanimljivijeg kojeg sam pratio, a prvenstva svetska pratim od Spanije 82 (EP od Italije 80).jos jednom, bravo za ostrvljane, neka se aj recimo komsije, ugledaju na vas, i danas isprase 51 americku drzavu. taman lep poklon na Velikden.
4 hours ago4 hr sada odgledah ovu noćašnju utakmicu. retko koja evro ekipa bi protiv argentine odigrala ovako dobro kao kabo verde. za mene su oni,briga me za formalne polufinaliste i finaliste pobednici ovog turnira. kapa dole.
4 hours ago4 hr Kako je tačno najbolje organizovano prvenstvo ono na kojem jedna reprezentacija nema pravo skoro ni na tuširanje posle utakmica, nema pravo da prenoći u gradu u kojem igra pre utakmice i mora da se udalji u drugu državu odmah posle svakog meča?Pas mater odvratnu i jednom od tri organizatora i ćelavom smradu.i 2006. su primeri vrhunske organizacije.
1 hour ago1 hr 4 hours ago, Ratamahatta said:Mesi je velesila, ostalo su pilicariBoba mi, dobro je Mesi odbranio onaj šut francuzima u 119 minutu
1 hour ago1 hr Screenshot 20260704 183542 — PostimagesSvi će izvući neku korist iz ovoga, kapiram da će se igračima CV sada otvoriti nove prilike i ugovori. Do juče anonimusi, a juče egal sa prvacima sveta. Edited 1 hour ago1 hr by Valk
1 hour ago1 hr Ovako zanimljivo i neizvesno nije bilo nikada@napadaj Edited 1 hour ago1 hr by villiem
1 hour ago1 hr 2 hours ago, đorđe geprat said:sada odgledah ovu noćašnju utakmicu. retko koja evro ekipa bi protiv argentine odigrala ovako dobro kao kabo verde. za mene su oni,briga me za formalne polufinaliste i finaliste pobednici ovog turnira. kapa dole.upravo sam to hteo da izjavim za dnevnik. bukvalno su najkul i najveca stvar na prvenstvu i tako ce ostati do kraja bez obzira na dalji tok takmicenja. ogromno srce i muda.jebena tragedija, srceparajuce.mogli su srusiti sampiona i lagano bi imali realne sanse da dodju do polufinala.sampioni sp 2026, vozinja bog otac i nesumnjivi mvp!jbt covek imao 40k pratilaca sad ima 23 miliona i ide na 50! mesi, kristina, mbape je vec vidjeno i zajedno sa jos 10 najpopularnijih igraca nisu dobili toliko pratilaca. mora dobiti nagradu za najboljeg golmana!
56 minutes ago56 min 5 hours ago, Њујоркер said:kapa dole zelenorcanima.moram da priznam da sam bio u krivu. od prvog momenta, kada je fufa najavila prosirenje spa na 48 ekipa, smatrao sam to katastrofalnom odlukom, koja ce dovesti, ionako preveliko takmicenje, do besmilsla, i gde cemo u grupnoj fazi se nagledavati izivljavanja urpavo nad takvim kao sto su zelnortska ostrva, haiti, boner i ostali piratski mrsomudi.o, boj, kako sam (na srecu) debelo pogresio. ne samo da nije bilo napucavanja recenih pirata©, vec smo videli kako oni pakuju kuci neke nabedjene velesile u loptanju, urugvaj, na primer.od ocekivanog sranja od spa ovde u amerikama, dosli smo do ne samo najboljeg organizovanog ikada, vec, da cuknem se u vugla, do sada, i najzanimljivijeg kojeg sam pratio, a prvenstva svetska pratim od Spanije 82 (EP od Italije 80).jos jednom, bravo za ostrvljane, neka se aj recimo komsije, ugledaju na vas, i danas isprase 51 americku drzavu. taman lep poklon na Velikden.Tell this to Iranian players.Mislim da te drma lokal-patriotizam.Po kolicini skandala, ovo privenstvo se granici sa onim u Argentini 1978.
51 minutes ago51 min 21 minutes ago, napadaj said:?Igra se dobar fudbal nevezano za to sto si napisao
49 minutes ago49 min 3 hours ago, napadaj said:Kako je tačno najbolje organizovano prvenstvo ono na kojem jedna reprezentacija nema pravo skoro ni na tuširanje posle utakmica, nema pravo da prenoći u gradu u kojem igra pre utakmice i mora da se udalji u drugu državu odmah posle svakog meča?Pas mater odvratnu i jednom od tri organizatora i ćelavom smradu.i 2006. su primeri vrhunske organizacije.oh? zipa, amerika i iran su u ratu, i sad se neko cudi sto se reprezentacija neprijateljske zemlje drka.neke su i vracali sa evropskih prvenstava, drugima jos i brane da ucestvuju. da ni ne pominjemo da su nemackoj i japanu bili zabranjeni nastupi posle drugog sveckog uopste da se takmice. ali, ajde da selektivno biramo koga da zalimo.trebali su sa iranom postupiti isto kao i 92, i naci neku novu dansku, ali jebiga. a puni stadioni, najevca gledanost (posebno ovde u usa), najveci prihod... pa i cak mozda i ponajbolji fudbal koji se igra (kad se samo setim odvratne Italije 90 i praznih stadiona sa oranicama i uzanog loptanja, na primer, muka me vata), to cemo da ignorisemo.
48 minutes ago48 min Just now, Њујоркер said:trebali su sa iranom postupiti isto kao i 92, i naci neku novu dansku, ali jebiga.E sram te bilo.
46 minutes ago46 min Just now, napadaj said:E sram te bilo.Krenuo sam da napisem nesto.mnogo gore, ali ovo tvoje je sasvim dovoljno...Sramota, napasti zemlju, a onda ih jos i izbaciti sa takmicenja, jer si ih napao... Vrhunski cinizam...
43 minutes ago43 min necu ovde da raspravljam ko je, zasto i zbog cega napao. ostacu na sportu.bolje za sve nas.