Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Argentina - Cabo Verde 04. jul 00:00 Miami

dalje ide… 14 members have voted

1. 1. dalje ide…

• 🇦🇷
      64%
    • 🇨🇻
      35%

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/03/26 at 22:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

kapa dole zelenorcanima.

moram da priznam da sam bio u krivu. od prvog momenta, kada je fufa najavila prosirenje spa na 48 ekipa, smatrao sam to katastrofalnom odlukom, koja ce dovesti, ionako preveliko takmicenje, do besmilsla, i gde cemo u grupnoj fazi se nagledavati izivljavanja urpavo nad takvim kao sto su zelnortska ostrva, haiti, boner i ostali piratski mrsomudi.

o, boj, kako sam (na srecu) debelo pogresio. ne samo da nije bilo napucavanja recenih pirata©, vec smo videli kako oni pakuju kuci neke nabedjene velesile u loptanju, urugvaj, na primer.

od ocekivanog sranja od spa ovde u amerikama, dosli smo do ne samo najboljeg organizovanog ikada, vec, da cuknem se u vugla, do sada, i najzanimljivijeg kojeg sam pratio, a prvenstva svetska pratim od Spanije 82 (EP od Italije 80).

jos jednom, bravo za ostrvljane, neka se aj recimo komsije, ugledaju na vas, i danas isprase 51 americku drzavu. taman lep poklon na Velikden.

• Replies 302
  • Views 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

sada odgledah ovu noćašnju utakmicu. retko koja evro ekipa bi protiv argentine odigrala ovako dobro kao kabo verde. za mene su oni,briga me za formalne polufinaliste i finaliste pobednici ovog turnira. kapa dole.

Svaka im cast, i ja tek sad pogledao malo vise. Neverovatan nastup.

Kako je tačno najbolje organizovano prvenstvo ono na kojem jedna reprezentacija nema pravo skoro ni na tuširanje posle utakmica, nema pravo da prenoći u gradu u kojem igra pre utakmice i mora da se udalji u drugu državu odmah posle svakog meča?

Pas mater odvratnu i jednom od tri organizatora i ćelavom smradu.

1. i 2006. su primeri vrhunske organizacije.

4 hours ago, Ratamahatta said:

Mesi je velesila, ostalo su pilicari

Boba mi, dobro je Mesi odbranio onaj šut francuzima u 119 minutu fantom

No image preview

Screenshot 20260704 183542 — Postimages

Svi će izvući neku korist iz ovoga, kapiram da će se igračima CV sada otvoriti nove prilike i ugovori. Do juče anonimusi, a juče egal sa prvacima sveta.

Edited by Valk

Ovako zanimljivo i neizvesno nije bilo nikada

@napadaj

Edited by villiem

2 hours ago, đorđe geprat said:

sada odgledah ovu noćašnju utakmicu. retko koja evro ekipa bi protiv argentine odigrala ovako dobro kao kabo verde. za mene su oni,briga me za formalne polufinaliste i finaliste pobednici ovog turnira. kapa dole.

upravo sam to hteo da izjavim za dnevnik. bukvalno su najkul i najveca stvar na prvenstvu i tako ce ostati do kraja bez obzira na dalji tok takmicenja. ogromno srce i muda.

jebena tragedija, srceparajuce.

mogli su srusiti sampiona i lagano bi imali realne sanse da dodju do polufinala.

sampioni sp 2026, vozinja bog otac i nesumnjivi mvp!

jbt covek imao 40k pratilaca sad ima 23 miliona i ide na 50!

mesi, kristina, mbape je vec vidjeno i zajedno sa jos 10 najpopularnijih igraca nisu dobili toliko pratilaca.

mora dobiti nagradu za najboljeg golmana!

23 minutes ago, villiem said:

Ovako zanimljivo i neizvesno nije bilo nikada

@napadaj

?

5 hours ago, Њујоркер said:

kapa dole zelenorcanima.

moram da priznam da sam bio u krivu. od prvog momenta, kada je fufa najavila prosirenje spa na 48 ekipa, smatrao sam to katastrofalnom odlukom, koja ce dovesti, ionako preveliko takmicenje, do besmilsla, i gde cemo u grupnoj fazi se nagledavati izivljavanja urpavo nad takvim kao sto su zelnortska ostrva, haiti, boner i ostali piratski mrsomudi.

o, boj, kako sam (na srecu) debelo pogresio. ne samo da nije bilo napucavanja recenih pirata©, vec smo videli kako oni pakuju kuci neke nabedjene velesile u loptanju, urugvaj, na primer.

od ocekivanog sranja od spa ovde u amerikama, dosli smo do ne samo najboljeg organizovanog ikada, vec, da cuknem se u vugla, do sada, i najzanimljivijeg kojeg sam pratio, a prvenstva svetska pratim od Spanije 82 (EP od Italije 80).

jos jednom, bravo za ostrvljane, neka se aj recimo komsije, ugledaju na vas, i danas isprase 51 americku drzavu. taman lep poklon na Velikden.

Tell this to Iranian players.

Mislim da te drma lokal-patriotizam.

Po kolicini skandala, ovo privenstvo se granici sa onim u Argentini 1978.

21 minutes ago, napadaj said:

?

Igra se dobar fudbal nevezano za to sto si napisao

3 hours ago, napadaj said:

Kako je tačno najbolje organizovano prvenstvo ono na kojem jedna reprezentacija nema pravo skoro ni na tuširanje posle utakmica, nema pravo da prenoći u gradu u kojem igra pre utakmice i mora da se udalji u drugu državu odmah posle svakog meča?

Pas mater odvratnu i jednom od tri organizatora i ćelavom smradu.

1. i 2006. su primeri vrhunske organizacije.

oh? zipa, amerika i iran su u ratu, i sad se neko cudi sto se reprezentacija neprijateljske zemlje drka.

neke su i vracali sa evropskih prvenstava, drugima jos i brane da ucestvuju. da ni ne pominjemo da su nemackoj i japanu bili zabranjeni nastupi posle drugog sveckog uopste da se takmice. ali, ajde da selektivno biramo koga da zalimo.

trebali su sa iranom postupiti isto kao i 92, i naci neku novu dansku, ali jebiga.

a puni stadioni, najevca gledanost (posebno ovde u usa), najveci prihod... pa i cak mozda i ponajbolji fudbal koji se igra (kad se samo setim odvratne Italije 90 i praznih stadiona sa oranicama i uzanog loptanja, na primer, muka me vata), to cemo da ignorisemo.

Just now, Њујоркер said:

trebali su sa iranom postupiti isto kao i 92, i naci neku novu dansku, ali jebiga.

E sram te bilo.

Just now, napadaj said:

E sram te bilo.

Krenuo sam da napisem nesto.mnogo gore, ali ovo tvoje je sasvim dovoljno...

Sramota, napasti zemlju, a onda ih jos i izbaciti sa takmicenja, jer si ih napao... Vrhunski cinizam...

necu ovde da raspravljam ko je, zasto i zbog cega napao. ostacu na sportu.

bolje za sve nas.