18 hours ago18 hr Čestitke Argentincima, mada ova igra ne obećava za dalje...videćemo.A momcima sa ostrva kapa dole, veliki su carevi i mudonje, tako se predstavlja svoja zemlja.
18 hours ago18 hr Svaka čast Cabo Verde, da mora Mesi da igra 120 minuta da bi Argentina nešto mogla da im uradi.Ovi likovi su hit, maglovito se sećam da smo pre ~mesec dana očekivali da ih izujemo u prijateljskom meču. Lol
18 hours ago18 hr 2 minutes ago, kralj said:Komentator neće pustiti mikrofon bez borbe.Kad je rekao "Kakva šteta što će ova utakmica trajati SAMO 120 minuta!" a 22 čoveka + sudija umiru na livadi Jako mu se dopada da vrši ovaj radio-prenos i da lupeta misleći da mi ne vidimo šta se dešava.
18 hours ago18 hr Just now, Valk said:Svaka čast Cabo Verde, da mora Mesi da igra 120 minuta da bi Argentina nešto mogla da im uradi.Ovi likovi su hit, maglovito se sećam da smo pre ~mesec dana očekivali da ih izujemo u prijateljskom meču. LolDa, to im je veliki problem, nekako nisu probojni...a čini mi se da su i malo sporiji od Fra i Esp. Će da vidimo...Što se nas tiče, gledam ovo i razmišljam da više nismo ni neka četvrta, peta liga fudbala.
18 hours ago18 hr 2 minutes ago, Valk said:Kad je rekao "Kakva šteta što će ova utakmica trajati SAMO 120 minuta!" a 22 čoveka + sudija umiru na livadi A ni ceo majami neće preživeti
18 hours ago18 hr Kabo bi dobio i našu najjaču ekipu, bez problema... Fizički bi nas satrli... Kao što su i naš treći tim...
18 hours ago18 hr 3 hours ago, Krampa said:sto si mindo glaso za verdase?Jel sad shvaćaš, dobri moj Krampo?
18 hours ago18 hr 7 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Čestitke Argentincima, mada ova igra ne obećava za dalje...videćemo.Pitanje je na kraju koliko je ovo relevantno za bilo koju repku.Možda čak i za Francuze koji trenutno izgledaju najboje, da su se mučili sa kompletnom Norveškom kao što jesu dobar deo meča sa Senegalom, napravio bi se narativ "ee pa ovako je i Holandija razbila Švede".I dalje su mi prvi favoriti da moram tipovati, ali to je druga stvar.
18 hours ago18 hr 4 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Da, to im je veliki problem, nekako nisu probojni...a čini mi se da su i malo sporiji od Fra i Esp. Će da vidimo...brte igra im rodrigo de paul na desnom krilu, probojnost im je poslednja stvar na pameti
18 hours ago18 hr Ako nista,da pogledam majstora jos barem jednu tekmu Edited 18 hours ago18 hr by Bogotac
18 hours ago18 hr 9 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:malo sporiji od Fra i EspMALO sporiji??Ova postava seniora Arg koja je morala da izdrži celu utakmicu je 4 godine starija nego u Kataru, plus Mesi koji ne juri protivničke napadače a sprinta u kontru samo kad je dobije baš blizu 16 i tad ga obično u panici skembaju.Mlađi i brži igrači nisu imali luksuz da uđu u igru, tako je kako je. Ova utakmica je možda došla u idealnom trenutku za Argentinu, kosketina neviđena, a i signal za uzbunu.