July 3Jul 3 I ovo sada je bilo vrhunski, odbrana golmana i odbrana kolenomNajbolje prvenstvoI jos traje Edited July 3Jul 3 by villiem
July 3Jul 3 iznenađujuće ofanzivan Egipat na kraju regularnog dela i u produžetku. oni i za manje uloge vole da stanu i čekaju, ne znam šta im je danas
July 3Jul 3 Ne znam zasto imam osecaj da kad god gledam Egipat na nekom turniru (verovatno afriku) muce loptu do penala a onda ispromasuju
July 3Jul 3 1 minute ago, Baldrick S. said:Ne znam zasto imam osecaj da kad god gledam Egipat na nekom turniru (verovatno afriku) muce loptu do penala a onda ispromasujuKad štoperi krenu da zatežu penale, nekako više verujem u ove engleske drvoseče, nego kao neke tehničare... A 100% će iz svake ekipe bar jedan štoper da je zategne...
July 3Jul 3 Ovo se obično ne završi dobro, sa izmenama golmana...Mislim Met je iskusan i nekad bio odličan golman, ali takve izmene budu bullshit, najčešće...
July 3Jul 3 ovaj što ulazi u 120 min ima velike šanse da promaši, po naprednoj statistici ™a i menjanje golmana je više egzibicionizam
July 3Jul 3 Just now, levi said:ovaj što ulazi u 120 min ima velike šanse da promaši, po naprednoj statistici ™a i menjanje golmana je više egzibicionizamMislish da su izmalerisali?
July 3Jul 3 Just now, Baldrick S. said:Ova utakmica nikad nece da se zavrsiSad kad budu šutirali 15 serija, sudija vraća par puta zbog izletanja...