July 3Jul 3 21 minutes ago, Frank Pembleton said:Kakvo gubljenje vremena, gledanje ove utakmice...Fora je samo da se opredelis za jedne i da navijas, da vidis kako do jaja tekma
July 3Jul 3 Nisam gledao nocas, ni onu noc pre, nadam se da ce biti 3:3Kakav tuzan pogled, dao dva autogola, sta reci
July 3Jul 3 24 minutes ago, radisa said:sad će biti još više do jaja... 1:1A meni spava, sustigao me umor od noćas... :(Kakvo spavanje... a da gledas kako Mesi zabija onima iz Kurtalica pet komada?
July 3Jul 3 Just now, MiddleClass said:Kakvo spavanje... a da gledas kako Mesi zabija onima iz Kurtalica pet komada?to će biti dosadno...
July 3Jul 3 Author samo da bude penala, samo da bude penala, samo da bude penala, samo da bude penala,
July 3Jul 3 još pola sata mučenja.stotina pogrešnih dodavanja, guranja, potezanja, nasumičnog izbacivanja lopte................ Edited July 3Jul 3 by đorđe geprat
July 3Jul 3 Brate mili, ovi promaseni ziceri nerviraju iz meca u mec. Ovo malopre bih i ja verovatno ubacio u gol.