July 2Jul 2 5 minutes ago, red star forever said:Nije ni bitno, da je Krunicu nešto značilo, igrao bi.Sigurno bi igrao za federaciju da mu vasici sa tribine opste sa familijom, gde vi zivite, sigurno ne u vucicevom cacistanu.
July 2Jul 2 Just now, MiddleClass said:I Mirko je zbog Terzica prestao da igra za CG. Isti razlog je kod KrunicaNije jedini Mirko. A Mirka mnogo gotivim i bas mi je zao sto nije igrao za Srbiju.
July 2Jul 2 Ako je to razlog, mogao je Rade da stavi BiH repku ispred Zvezde, ali nije. A ako su mu zamjerali pjevanje himne, to je sigurno imalo veliki uticaj na njegovu odluku. Te se dvije stvari ne mogu lako pomiriti.
July 2Jul 2 13 minutes ago, MiddleClass said:I Mirko je zbog Terzica prestao da igra za CG. Isti razlog je kod Krunicanije to nešto usmjereno protiv susjednih država, ne da Terza govnar ni da njegovi precious puleni igraju ni za srpske reprezentativne selekcije
July 2Jul 2 24 minutes ago, MiddleClass said:I Mirko je zbog Terzica prestao da igra za CG. Isti razlog je kod KrunicaMirko je igrao regularno za CG, dok nije došla utakmica sa Kosovom. To mu je Terza zabranio da igra, a onda mu je Dejo zabranio da igra posle toga. Mislim da je tako bilo.
July 2Jul 2 29 minutes ago, Nikodije said:Mirko je igrao regularno za CG, dok nije došla utakmica sa Kosovom. To mu je Terza zabranio da igra, a onda mu je Dejo zabranio da igra posle toga. Mislim da je tako bilo.To je malo romansirano. Zvali su ga neki nasi Prelici i zamolili da ne igra. Dejo se jeste naljutio, ali do sada bi se ispeglalo 10x
July 2Jul 2 56 minutes ago, glibav said:Nije jedini Mirko. A Mirka mnogo gotivim i bas mi je zao sto nije igrao za Srbiju.Na toj poziciji (AM LC) najvise fali igrac vec otkad. Ajde, nije on sad vise kakav je bio, omatorio je. Ali tamo negde 2020-2024 bi pomogo dobro, mozda i u prvoj postavi u nekim varijantama
July 2Jul 2 2 hours ago, JohnnyD said:realno, koga boli kurac za LN...tu se kalis, da bi mogao da izlazis iz grupe po sp, ep
July 2Jul 2 35 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:tu se kalis, da bi mogao da izlazis iz grupe po sp, eplegitimno, ali to takmicenje je blize prijateljskim nego takmicarskim. Cinjenica je da smo izgubili dve od Svajcarske na SP, tako da bih pristao da nas Svajcarska dobija stalno u LN za samo jednu pobedu na SP.
July 2Jul 2 4 hours ago, Miljenko said:Izem ti reprezentaciju, za koju pola drzave ne navija (mozda jedinstven primer).Ima još bolji, kod nas baš niko ne navija za reprezentaciju...
July 2Jul 2 Ja sam mislio da je zajebancija. Krunicu se po BH medijima ozbiljno zameralo sto je pevao himnu Srbije na utakmicama. Nazivano skandalom i slično. On je rekao da će naravno da navija za BH na svetskom prvenstvu.