July 1Jul 1 43 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:da li bosanci i hercegovci imaju magije u nogama da se suprotstave naloženim domaćinima?Bojim se da nemaju, ali gledali smo i veća iznenađenja, pa se nadam da ćemo opet.
July 1Jul 1 Nemoj da dobiju Bosanci, bombardovaće ih Tramp ako se iznervira i sjebu mu šemu sa Infantinom da maznu još koju stotinu meleona
July 1Jul 1 7 hours ago, Valk said:Za Bosnu navijam ali sumnjam da će domaćini dozvoliti seven/two 🛩️🏢Ovaj put necu za BiH vec za moje. Ali ako nas BiH izbaci, navijacu za njih dogod ne ispadnu.
July 1Jul 1 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:da li bosanci i hercegovci imaju magije u nogama da se suprotstave naloženim domaćinima?Ne mozes nikog da pobedis ako nisi nalozen. To su pokazali i igraci BiH jos u kvalifikacijama. Lozenje je potrebno da se premoste nedostaci koje tim ima. Oni koji nisu nalozeni, a nemaju bog zna kakav kvalitet, su gubitici. Na primer, Srbija.
July 1Jul 1 Meni je toliko tesko da navijam za Amere u sportu. Naprosto jer su u startu u ogromnoj prednosti nad manje vise svima. Velika, ogromna, demografska baza, cak i za soker, a uz to i mnogo mnogo para. Vec mi je to u startu nekako neseksi. A povrh svega onda i taj tamosnji meni licno antipaticni preterano takmicarski duh koji cesto zavrsi sa nekim cirkuskim kreveljenjem pobednika. Ako vec nije jasno iz napisanog, svakako cu navijati za BiH. Ali tesko da mogu dalje. Mozda je vreme da konacno proradi mali Bajraktarevic.
July 1Jul 1 Ono sto karakterise Amerikance u svakom sportu je da igraju poletno i sa puno entuzijazma cak i kada su inferiorni u odnosu na protivnika. Kod njih je uvek izrazena zelja za pobedom, jos od malih nogu, i kroz fer-plej. Kod njih na utakmicama nema navijackih tuca i na tribinama sede pomesani navijaci oba tima i navijaju bez problema. Ja sam to doziveo na utakmicama Seltiksa i Bruinsa u Bostonu. Igra se plejoff utakmica za ulazak u finale ili polufinale, bije se teska bitka na terenu, a navijaci oba tima navijaju bez problema. Jedni drugima daju high-five pozdrave posle dobrog poteza bili kog od aktera na terenu.
July 1Jul 1 Naravno za BiH ...Inače meni je zabavno kako se USA sportski novinari iznova "oduševljavaju" ko da prvi put vide fudbal...