June 27Jun 27 Just now, stajebrebilo said:na koga ujke idu ako budu treći u grupi ?Idu na pobnbednika meca Kolumbija-Portugal, pri cemu Kolumbija moze i nereseno.Ali u osmni imaju laksi zreb, jer drugi bi isao na, verovatno, Spaniju a treci na, verovatno, Svajcarsku.
June 27Jun 27 Komentator če me ubiti statistikom, koliko je dosadnoooooo, aaaaaaaaaaaaaaa. Dajte više mogućnost da isključim komentatora i da samo čujem zvuk sa stadiona ako želim. Prelaskom fudbalskih prenosa sa radija na tv komentatori su postali suvišni. Koji će mi kurac, da govori kako igrač A dodaje igraču B, dernja se evo šanse i ubija dosadnom, nepotrebnom statistikom koju je našao na netu?!
June 27Jun 27 Jel' ovo prvi put da su ujke prosli WC grupu izvan Europe? Verovatno ce opet doci do finala.
June 27Jun 27 Za poraz Gane je kriv je onaj baja Gananjin koji je dobio loptu i onda krenuo prema svom golu, umesto da spiči to na stranu nekome. Posle toga korner za Cro i zgoditak.Gana ima potencijala ali pomalo divlja, komšije... mislim da nemaju tim za velika dela ali su iskusni, biće nezgodni za svakoga. Edited June 27Jun 27 by Rudolf Pingvinoglu
June 27Jun 27 1 minute ago, mandingo said:Jel' ovo prvi put da su ujke prosli WC grupu izvan Europe? Verovatno ce opet doci do finala.Nadam se da ti je ovo predviđanje kao kad si se svojevremeno kladio protiv Ane Ivanović