June 27Jun 27 7 minutes ago, Babu Bhatt said:Danas na više mjesta pisalo kako Gani odgovara poraz jer u slučaju 2.mjesta idu u Kanadu a Partey nema vizu.Tako i djeluju na terenu.Jebem ti WC kad igraci nemaju vizu... Koje su to gluposti, ako je tako...
June 27Jun 27 4 minutes ago, radisa said:Jebem ti WC kad igraci nemaju vizu... Koje su to gluposti, ako je tako...Valjda je u nekom procesu oko silovanja, neka me ispravi neko ako sam prebacio nešto.
June 27Jun 27 Just now, Milošica said:Valjda je u nekom procesu oko silovanja, neka me ispravi neko ako sam prebacio nešto.Pa ako je optuzen onda treba da mu je uzet pasos, valjda, u nsjmanju ruku...Ako nije optuzen sta koji kurac...Kako niko Kristini nije ukidao vizu... Ili Mesiju kad je bila ona prica o utaji poreza? Bezveze...
June 27Jun 27 A Englezi 0:0 i Hrvati prvi trenutno.Ako ostane ovako, idu na trećeplasiranu ekipu, a onda na Meksiko. Dokle?
June 27Jun 27 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:gana je treća ako izgubii sa 4 poena ide dalje.
June 27Jun 27 Just now, kud u maglu Simoviću said:plitak potok za hrvateMislis? Ili se zajebavas? Ja prognoziram penale.
June 27Jun 27 Mozda gresim ali mislim da treci ima laksi zreb nego drugi.Ako si drugi ides na Kolumbiju ili Portugal, isto vazi za trece mesto. Ali u osmini finala, ako si drugi, ides, verovatno, na Spaniju a treci ide na Svjacarska-Alzir, tako nesto.