June 27Jun 27 Nenormalan je Urugvaj, vazda bili nasty bastards ali im se gledalo kroz prste jer su jedan od velikana istorije FIFA.Nisu poveli onu budalu da ujeda ljude po terenu ali zato kostolomaca ne manjka. Sinoć mi došlo da plačem kako su slomili Lamina u jednom momentu, bukvalno mi prođe kroz glavu da mogu da završe karijeru nekome tako.Good riddance!
June 27Jun 27 Kavani prosli put polomio kameruKako je Maxi Pereira tabao u svoje vreme... Godin je spram mnogih svojih saigraca bio najobicniji bambi
June 27Jun 27 Kao da mi je u malom mozgu neko secanje na jednu emisiju o mundijalima na SOS kanalu, pre 20 godina, u kojoj je navodno Urugvaj - Svedska iz 60ih ili 70ih proglasena za najprljaviju utakmicu 20. veka, sa gomilom mesarenja i crvenih kartona. Mozda sam sanjao, sad ne mogu da nadjem tu informaciju
June 27Jun 27 StrasnoI svaki put, na pocetku prvenstva, malo navijam za Urugvaj jer je dvostruki daleki sampion, kao i za Holandiju zbog tri finala
June 27Jun 27 4 minutes ago, Tsai said:Kao da mi je u malom mozgu neko secanje na jednu emisiju o mundijalima na SOS kanalu, pre 20 godina, u kojoj je navodno Urugvaj - Svedska iz 60ih ili 70ih proglasena za najprljaviju utakmicu 20. veka, sa gomilom mesarenja i crvenih kartona. Mozda sam sanjao, sad ne mogu da nadjem tu informacijuZar nije cile i italija iz 62 najprljavija utakmica? Mislim, tu je bilo i policije i udaranja igraca u glavu i nogama i rukama... Edited June 27Jun 27 by radisa
June 27Jun 27 16 minutes ago, Ratamahatta said:Kavani prosli put polomio kameruKako je Maxi Pereira tabao u svoje vreme... Godin je spram mnogih svojih saigraca bio najobicniji bambiGodin je fajter ali em sam slucajno upoznao momka u Madridu, ja mislio on neki razbijac, tako izgleda na TV-u, u zubima da ga nosim
June 28Jun 28 18 hours ago, radisa said:Zar nije cile i italija iz 62 najprljavija utakmica? Mislim, tu je bilo i policije i udaranja igraca u glavu i nogama i rukama...
June 28Jun 28 1 hour ago, TS-CS said:palac gore za crvenu furiju znao sam da nece pustiti urugvajske prevarante.Em su dobili batine, jos da ih puste pa taman posla.