June 27Jun 27 6 minutes ago, Miljenko said:Mada su sigurno mogli da nadju nekog mladjeg.Evo našli.Na klupi
June 27Jun 27 9 minutes ago, Pantelija jr said:Kako je ovaj muslera uspijevao sve ove godine da se izdaje za golmana, meni nije jasno…Branio je dobro kada je Urugvaj osvojio Kopa Amerika i igrao je polufinale Svetskog prvenstva. Branio je dobro i na mnogim utakmicama Lacija...Sveukupno gledajući, branio dobro i za Urugvaj i za Lacio, osim kad nije...U Galati ga nisam gledao...
June 27Jun 27 Pa dobro sada, svako ima kikseve. Bilo ih je u Galati, no sa tolikim uzorkom, tesko je da ih ne bude (443 utakmice).
June 27Jun 27 Znao sam da mi je ime poznato… znači, imao je i boljih dana, kažeš. Ovo večeras (a bogami i ono protiv Zelenorćana™) je baš tuga bilaEvo vidim zamijenjen, tužan kraj repstativne karijere, jbg
June 27Jun 27 Nešto često pucaju svlačionice u kojima se svlači valverde…Ed. ne da to opravdava trenera za ev. problematični kurac-dreka ratio Edited June 27Jun 27 by Pantelija jr
June 27Jun 27 bielsa je legenda, ali šta da se radi kad valverde bolje zna kakav fudbal treba da igraju
June 27Jun 27 Spanci posteni, ne mogu da verujemAAAAAAAZoranina tasta svrsavaOd losih vesti - ovo je i Paragvaj odnelo daljeSenegal ceka jos 1 od 4 povoljna dogadjaja za prolaz, mozda vec sad zajtra prodjuAko Belgija i Egipat ostanu neporazeni, ode Senegal dalje Ako NZ i Iran pobede, Belgija ispada, svi ostali idu dalje - Iran prvi, Egipat drugi (tukli Zelanda), NZ treci s 4 boda Urugvaj ispo, verovatno i Skotska - trebaju im svakakva cudesa - sad ujutru da im legne belgijska grupa (najmanje cudo - pobede Belgije i Egipta), Uspakistan™ da ne izugbi od DRK i ubedljivi porazi Alzira (bar 2 razlike) i momcadi (bar 3 razlike) sutra Edited June 27Jun 27 by Ratamahatta
June 27Jun 27 Urugvaj izduvao skroz? Vidim na vikipediji dodati parovi Nemacka Paragvaj i Francuska Svedska
June 27Jun 27 12 minutes ago, Tsai said:Urugvaj izduvao skroz? Vidim na vikipediji dodati parovi Nemacka Paragvaj i Francuska SvedskaIspali, nije dosta 2 bodaATM