June 24Jun 24 Author 18 minutes ago, Valk said:Markonaci™ upravo primili golpogledaj pool pre nego nastaviš da me stalkuješ
June 24Jun 24 Sad sam skontao. Japanci treba da puste Svedjane na Brazil, a oni da idu dalje kao 3. u grupi
June 24Jun 24 7 minutes ago, Ratamahatta said:Tu Brazil treba da se moli i sekiraPazi, stavio sam soma da idu do polufinala (Japanci)
June 24Jun 24 2 minutes ago, Tsai said:Pazi, stavio sam soma da idu do polufinala (Japanci)Brazil tuce SWE glat, s Japanom ce biti pisanje krvi do penala, pa kome se posreci
June 24Jun 24 13 minutes ago, Tsai said:Sad sam skontao. Japanci treba da puste Svedjane na Brazil, a oni da idu dalje kao 3. u grupiTo bi "imalo smisla" ako bi isli na Svajcarsku, a ne na Nemacku ili Francusku, koje su gore opcije od Brazila.Kazem "imalo smisla" jer to nije u japanskom kodeksu.
June 25Jun 25 1 hour ago, JohnnyD said:Skoti su ustvari ti Srbi koji "nedostaju" na ovom prvenstvu. Ovako isto bismo i mi odigrali, bezlicno, bez pokusaja da se napadne, u strahu da ne primis petardu ali 2-3 gola u sopstvenoj mrezi je ok... samo ne znam da li bismo dobili HaitiNope, naš kanal je mnogo dublji...Škoti imaju neki sistem u igri, kakav takav, a i preko puta je ipak Brazil. Nas bi ovi Škoti dobili samo tako.
June 25Jun 25 Ova reprezentacija Škotske nije uopšte drvoseča-style, nisu joga bonito ali nisu ni nepismeni kostolomci. Na kraju krajeva, uspeli su da se plasiraju nakon xy godina na WC i borili se pošteno. Trebalo je da nabiju Haiti još nekim golom, da imaju prostora da Brazil nabije njih.Komentator sa Arene koji svršava na Brazil a sere po glavi Škotima bi mogao malo da stavi prst na čelo i pita se gde je naša reprezentacija a gde škotska ovih dana.
June 25Jun 25 Naprosto je uživanje gledati. Onaj centaršut za drugi gol mi je lep primerak visokog nivoa igre. Ko god da ga je izveo. Ovaj put je to bio brazilski igrač...