June 24Jun 24 @Milošica Bukvalno, protiv Brazila nikad, ali ne mogu da se mnogo radujem.Odmaram oči na loži, though, kakav spectacular entry imamo tamo 🇧🇷 Edited June 24Jun 24 by Valk
June 24Jun 24 Just now, Tsai said:jao brazil ide na japan u sledecoj rundi. sranjeeešto, nije valjda da navijaš za brazil?
June 24Jun 24 Škoti naivni i vazda tanki, simpatični što se tiče folklora oko reprezentacije ali meni uglavnom negledljivi što se samog fudbala i skila tiče.
June 24Jun 24 Just now, Pokojni Ruxin said:što, nije valjda da navijaš za brazil? i brazil i japan gotivim. bedak.
June 24Jun 24 3 minutes ago, James Marshall said:Škoti naivni i vazda tanki, simpatični što se tiče folklora oko reprezentacije ali meni uglavnom negledljivi što se samog fudbala i skila tiče.Od Hansena, Nicola, Sounessa, Johna Robertsona i Dalglisha do ovoga, žalosno.
June 24Jun 24 Ma još Hendri hvatao s leđa Vinija kad mu uzeo čistu loptu i pobegao.Znajući kakav je VJr baksuz, sad će da se iskali na Škotima umesto na sudiji
June 24Jun 24 koliko kenja ova debilcina od komentatora na areni. nema sanse da nije igrao na kladzi nesto na golove i na brazil
June 24Jun 24 Author 27 minutes ago, Valk said:Misliš na tvoje Marokance koji gube od Haitija?ne mislim, gledam 🏴🇧🇷markonaci upravo dali gol
June 24Jun 24 "njegovo visočanstvo Ronaldo Luis Nazario da Lima" Nije da nije, al' ne seri bre više Šta prenosi RTS?
June 24Jun 24 6 minutes ago, 189- said:koliko kenja ova debilcina od komentatora na areni. nema sanse da nije igrao na kladzi nesto na golove i na brazil"Kamila Kabeljo, legendarna pevačica"
June 24Jun 24 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:markonaci upravo dali golMarkonaci™ upravo primili gol