July 3Jul 3 14 hours ago, Segundo said:Davno bese, i meni je u secanju kroz neku maglu. Pamtim svega par faca, Karl Flecer (onaj sto lici na Lamparda) i lepa vlasnica. Setio bih se mozda jos nekog lica kada bih pustio. Da je gledam sada, verovatno bih se iskljucio posle 2 epizode, ali u visim razredima osnovne i pocetkom srednje, delovala je dobro. Posebno momenti kada igraju tekme i naprave kao da je utakmica stvarna. Danas bi to sve delovalo smesno, ali tada su u usponu bile i fudbalske igrice, pa menadzeri, sve smo znali o svima, pa je i ovo bila zanimljiva tema da pratis izmisljeni fk. Na portable tv-u cekas uvece epizodu na Studiu B, to nije smetalo, naprotiv.Krenulo je bese kao omladinaki tim, mozda je to trajalo I neko vreme, nije se odmah otislo na uspeh...razvoj, pa posle neka kupovina kluba, kinta uletela, pa napredak, promocija, onda Premier liga, stranci, stadion, zene, ludila...posle se sve to izmesalo i bravo za ovaj momenat kompletne zamene svih glumaca. Ali ako se dobro secam, malo, malo, pa se desavala neka smrt, to mi je nekako ostalo u secanju. Ocigledno im je bilo bitno samo da nastave i vrte pricu dalje. To je 'ladno snimano 10 godina. Ne secam se koliko je kod nas trajalo, pocela je krajem 90-ih, ali ne znam da li je islo do kraja. Mozda i jeste sve pustano posle, mozda je islo na nekoj drugoj tv, ali nisam pratio kada su se svi izmenjali po ko zna koji put...to je onda vise licilo na one "Žene fudbalera", secam se da je i to islo.Čini mi se da su i u LŠ ušli, i doveli igrača iz Barse
July 4Jul 4 Popular Post Kaže meni klinac, nisam proveravao al mu verujem, da je Vozinha pre prve utakmice na Instagramu imao 50k pratilaca. To je, jelte, bitno nešto, neki pokazatelj. Posle prve utakmice to je već bilo nekoliko miliona. Pre utakmice sa Argentinom je imao 18M, a posle utakmice valjda i preko 22M. I ja razmišljam valjda će čovek znati to da unovči nekako, neko sponzorstvo da nabaci... Kad kaže moj klinac da je najjača informacija zapravo da je Vozinha posle te prve utakmice zapratio 1800 žena na Instagramu
July 4Jul 4 Author 1 minute ago, Svarog said:Vozinha posle te prve utakmice zapratio 1800 žena na Instagramu ako je za skrolovanje po nalogu i za prihvatanje istog potrošio min 5 sekundi za to mu je bilo potrebno 150 sati ili 6 danapa jel on radio nešto drugo na tom mundijalu do skrolovanja po instagramima zelenorćanki
July 4Jul 4 Ima nekog lika garant za to, kao kad je Snup Dog imo 40h nedeljno zaposlenog rolaca buksni Edited July 4Jul 4 by Ratamahatta
July 5Jul 5 Mama mu održava nalog, rešila da iskoristi ovu njegovu novostečenu popularnost pa da ga oženi.Kao Radovan lll što je probao Georginu da uda nakon što su pisale novine da je preživela pad sa solitera.
Wednesday at 07:515 days Laganica, dobacuju se sa Mesijem od 65 kila.Ajd da ih vidim sa Halandom od skoro 100 kg
Wednesday at 11:295 days 3 hours ago, Svarog said:Laganica, dobacuju se sa Mesijem od 65 kila.Ajd da ih vidim sa Halandom od skoro 100 kg Haland 88Mesi 72Veli Panini sličica. Plus what Mindy said.
Wednesday at 11:465 days Laže Panini Erling Haaland officially weighs approximately 94 to 95 kilograms (205–210 pounds) I weighed 86 kilos when I joined Dortmund, now I am close to 94. I am more of a "man" now. Also I have become faster, which is very important.