June 28Jun 28 Navijaci Alzira slave austrijski pogodak: Algerian fans celebrating Austrias third goal.mp4
July 2Jul 2 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said:Ovaj skroz levo moze da bude novo pojacanje Harchester Uniteda (ako se neko seca serije) 😄
July 2Jul 2 Ta serija je imala najjači shark feeding momenat u istoriji svih serija.Me mogu tačno da se setim pozadinske priče, al nešto tu oni nisu mogli da se dogovore. I onda su producenti odlučili da pokažu glumcima ko ima veći palamar. Sledeća sezona otvara tako što se saopštava da se avion sa celim timom srušio negde u Evropi i svi glumci igrači su mrtvi. Sem jednog, onog starijeg brata, koji je očigledno izdao sindikat. Idemo dalje sa kompletno.novom galerijom likova.Spektakl.
July 2Jul 2 16 minutes ago, Svarog said:Ta serija je imala najjači shark feeding momenat u istoriji svih serija.Me mogu tačno da se setim pozadinske priče, al nešto tu oni nisu mogli da se dogovore. I onda su producenti odlučili da pokažu glumcima ko ima veći palamar. Sledeća sezona otvara tako što se saopštava da se avion sa celim timom srušio negde u Evropi i svi glumci igrači su mrtvi. Sem jednog, onog starijeg brata, koji je očigledno izdao sindikat. Idemo dalje sa kompletno.novom galerijom likova.Spektakl.Davno bese, i meni je u secanju kroz neku maglu. Pamtim svega par faca, Karl Flecer (onaj sto lici na Lamparda) i lepa vlasnica. Setio bih se mozda jos nekog lica kada bih pustio. Da je gledam sada, verovatno bih se iskljucio posle 2 epizode, ali u visim razredima osnovne i pocetkom srednje, delovala je dobro. Posebno momenti kada igraju tekme i naprave kao da je utakmica stvarna. Danas bi to sve delovalo smesno, ali tada su u usponu bile i fudbalske igrice, pa menadzeri, sve smo znali o svima, pa je i ovo bila zanimljiva tema da pratis izmisljeni fk. Na portable tv-u cekas uvece epizodu na Studiu B, to nije smetalo, naprotiv.Krenulo je bese kao omladinaki tim, mozda je to trajalo I neko vreme, nije se odmah otislo na uspeh...razvoj, pa posle neka kupovina kluba, kinta uletela, pa napredak, promocija, onda Premier liga, stranci, stadion, zene, ludila...posle se sve to izmesalo i bravo za ovaj momenat kompletne zamene svih glumaca. Ali ako se dobro secam, malo, malo, pa se desavala neka smrt, to mi je nekako ostalo u secanju. Ocigledno im je bilo bitno samo da nastave i vrte pricu dalje. To je 'ladno snimano 10 godina. Ne secam se koliko je kod nas trajalo, pocela je krajem 90-ih, ali ne znam da li je islo do kraja. Mozda i jeste sve pustano posle, mozda je islo na nekoj drugoj tv, ali nisam pratio kada su se svi izmenjali po ko zna koji put...to je onda vise licilo na one "Žene fudbalera", secam se da je i to islo. Edited July 2Jul 2 by Segundo