June 28Jun 28 Argentincima se bas otvorilo. Jeste Kolumbija dobra, ali bas izgledaju gaucosi kao da su jednom nogom u polufinalu.
June 28Jun 28 Hrvati ulaze u svoj prepoznatljiv mod, sporo, negledljivo, ali uvlače protivnika u svoj ritam i dave ga kao zmija žabu. Verujem da će proći Portugal, a ako prođu i Španiju opet idu u polufinale aaaaaaOd potencijalnih iznenađenja mislim da bi Japan mogao da izbaci Brazil, Maroko Holandiju, a ni Argentini neće biti lako sa Kolumbijom u četvrtfinalu.
June 28Jun 28 A vala i taj njihov ćošak desne strane je neuzgodan vrlo.Edit: @Hele Edited June 28Jun 28 by jezovuk
June 28Jun 28 ne znam koji su kriterijumi od bodova i gol razlike pa na dalje.kabo verde 3 boda i 2 -2 gol razlika 0iran 3 boda 3 - 3 gol razlika 0kabo verde ide dalje.edit pogodio sam 11/16 prošli su kabo verde, ozi, južnoafrikanci, ekvador i kongo. otpal: urugvajci, koreanci, česi, škoti i turci. Edited June 28Jun 28 by đorđe geprat
June 28Jun 28 Zelenortska ostrva su prošla kao druga u grupi, sa tri boda. Iran je bio treći i zbog gol razlike 0 nije bio među osam trećeplasiranih koji idu dalje. (7/8 trećeplasiranih je imalo četiri boda, a od ekipa koje imaju tri prošao je Senegal, koji je jedini imao pozitivnu gol razliku)
June 28Jun 28 39 minutes ago, simeon_lupus said:Zelenortska ostrva su prošla kao druga u grupi, sa tri boda. Iran je bio treći i zbog gol razlike 0 nije bio među osam trećeplasiranih koji idu dalje. (7/8 trećeplasiranih je imalo četiri boda, a od ekipa koje imaju tri prošao je Senegal, koji je jedini imao pozitivnu gol razliku)hvala, moja greška, bezvezno pitanje.
June 28Jun 28 Mnogo dobrih tekmi već u ovom krugu,biće uživanjeNemam nekog favorita,no navijace se za Kolumbiju,najbolji su mi do sada
June 30Jun 30 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:🇫🇷🏴kako god okrenešOvo prvenstvo se bukvalno pretvorilo u to da li postoji neko ko moze da pobedi Francuze.