Thursday at 22:334 days 1 hour ago, JohnnyD said:Kec ko vrata, 3:0, 3:1jel mogu da se ispravim, do 30.minuta sam mislio
Thursday at 22:494 days evo ga i treći........Boga ti, ovo izgleda ko da igra Barselona protiv Grafičara
Thursday at 22:534 days Na kraju je Qatar dobro i prosao, koliki je pritisak napravila Canada. Bukvalno je visio gol, iz napada u napad.
Thursday at 22:544 days poluvreme.......mnogo zanimljivija tekma od onog prime time smaranja. Kanađani navrli ko da nema sutra......tako se igra fudbalKatar i JAR bi komotno mogli da igraju JLS, bez opasnosti da je osvoje.......možda bi se kvalifikovali za ligu konferencija, gde bi ispali u kvalifikacijama od Trnave ili Geteborga
Thursday at 22:554 days Kanada i Amerika naspanovani kao hrtovi, igraju tako sto svi napadaju, i stoperi prelaze centar u svakom napadu. Jedva cekam da ih vidim u nokautu sa nekim jacim. Edited Thursday at 22:564 days by JohnnyD
Thursday at 23:054 days Najjače kad je golman hteo da odmori od nesnosnog pritiska, pa zalegao na travu, ali ga niko ne konstatuje i samo se lagano pridigao SVID_20260619_010023_13-ezgif.com-resize-video.mp4
Thursday at 23:134 days Kanada osvaja SP, ovo je 2010. Spanija level kombinatorike Edited Thursday at 23:134 days by JohnnyD
Thursday at 23:184 days Jezivo, srećom nisam video ništa, samo da se igrač čudno drži za potkolenicu. Mislio sam da je otišla ahilova. Ne znam da li je baš morao crveni da mu da, tekma je sad ubivena, ovo će biti mučno