Wednesday at 19:025 days Meni je ovaj Martinez uvek bio najveci dunster, od ovih nazovi "visoko profilnih" trenera. Razumem da tim ne dobije, no da odigraju ovako bezvoljno, sa malo pokusaja za gol i uz pokojnog Ronalda u postavi.
Wednesday at 19:045 days 4 minutes ago, 189- said:pa nije drkongo toliko los da je ovo bas neka senzacija. imaju legitimne igrace. a portugalci kao i spanci potcenili protivnika.đe senzacija, žalimo za pobedom
Wednesday at 19:075 days On ne bi bio prvak Nemacke s BajernomNeto skino gol Penaldu gol s glave, ali ovaj put ipak nije hteo da se ne radujeMundijal Zao mi Haitija i Kurasaoa, ali to je toBravo ZaireZao mi sto Uzbekistan i Kolumbija ne mogu oboje da pobede posle
Wednesday at 19:145 days On 13. 6. 2026. at 19:32, papapavle said:Ja nešto mislim da Zair može do iksa, Portugal mi ni na startu Eura nije bio ubedljiv, a sad je Ronaldo još veći kamen oko vrata...svaka cast
Wednesday at 19:155 days Ronaldo je prvi igrac koji izlazi iz ofsajda tako sto ceka da se akcija i svi igraci, njegovi i protivnicki, pomere iza njega, nego da sam izadje iz ofsajda Edited Wednesday at 19:165 days by JohnnyD
Wednesday at 22:295 days 3 hours ago, Miljenko said:Meni je ovaj Martinez uvek bio najveci dunster, od ovih nazovi "visoko profilnih" trenera. Razumem da tim ne dobije, no da odigraju ovako bezvoljno, sa malo pokusaja za gol i uz pokojnog Ronalda u postavi.Verovatno čovek dobio posao tako što je na prvo pitanje "Jel u redu da Ronaldo sam određuje kad će da igra i koliko?" odgovorio da. Edited Wednesday at 22:295 days by Deco
Thursday at 06:415 days 11 hours ago, Miljenko said:Meni je ovaj Martinez uvek bio najveci dunster, od ovih nazovi "visoko profilnih" trenera. Razumem da tim ne dobije, no da odigraju ovako bezvoljno, sa malo pokusaja za gol i uz pokojnog Ronalda u postavi.Ostavi ti onaj, onakav Wigan u PL par sezona zaredom pa onda kritikuj :) Vidim da ga je i Smajhel stariji napljuvao da je sjebao Belgiji zlatnu generaciju a sad ce i Portugalcima..to sam juce prvi put cuo na PPP..hail za forum
Thursday at 07:235 days Jbs Wigan, tu vec treba i dosta srece; onoliko jak tim Belgije ispada od nekog Velsa, odnosno nije mogao ni do finala EURA recimo. Portugalci imaju jos jaci tim od te Belgije, a odigraju ovako nesto. Dobar tim ima DR Congo, no poenta je u pristupu, sto su pokazali Englezi sinoc, ne cekavsi da ostane 3-2.
Thursday at 09:205 days Moja greska za onih 1-3 protiv Velsa, Wilmots ih je vodio. Vidim da je imao dobre rezultate i sa Evertonom. Mozda sam ja ocekivao previse od Belgije, no ono ispadanje od Italije na EURO 2020 je sigurno neuspeh. Za Portugal jos ostaje da se vidi, iako sam mislio da samo nasi mogu da odigraju onakav mec. Cak su i Englezi odigrali na max, a vecito su me ubijali sporim tempom (tako su me nocas uspavali Gana i Panama).
Thursday at 12:425 days jel ta zlatna generacija belgije ikad bila viđena za bilo šta više od nekog polufinala? nisu imali krštenog beka 10 godinai ovaj sad portugal, čak i da ne igra ronaldo...po čemu je ispred neke francuske, nemačke, engleske, španije? malo se preteruje Edited Thursday at 12:465 days by Pokojni Ruxin
Thursday at 13:205 days Jeste, pali su ljudi na dvojac veznjaka iz PSŽ, ali fudbalski tim čini 11-15 dobrih igrača. Pored tog evidentnog kratera u špicu, i odbrambeni deo je dosta porozan. Mada se možemo složiti da imaju najbolju vezu na SP
Thursday at 13:305 days šta znam, neves-vitinha-bruno ne deluje kao baš najizbalansiranija veza na svetu. fali malo jačine i mišića tu.
Thursday at 14:185 days Fali da stave bruna na klupu i da ulazi ko dzoker u pokusaju, kad bas ne ide, negde u 80om minutu