Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugal - DR Kongo 17. jun 19:00 Houston

kutak za prognozu 13 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/17/26 at 17:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Portugal lolol

• Replies 77
  • Views 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Meni je ovaj Martinez uvek bio najveci dunster, od ovih nazovi "visoko profilnih" trenera. Razumem da tim ne dobije, no da odigraju ovako bezvoljno, sa malo pokusaja za gol i uz pokojnog Ronalda u postavi.

4 minutes ago, 189- said:

pa nije drkongo toliko los da je ovo bas neka senzacija. imaju legitimne igrace. a portugalci kao i spanci potcenili protivnika.

đe senzacija, žalimo za pobedom

On ne bi bio prvak Nemacke s Bajernom

Neto skino gol Penaldu gol s glave, ali ovaj put ipak nije hteo da se ne raduje

Mundijal heart Zao mi Haitija i Kurasaoa, ali to je to

Bravo Zaire

Zao mi sto Uzbekistan i Kolumbija ne mogu oboje da pobede posle

On 13. 6. 2026. at 19:32, papapavle said:

Ja nešto mislim da Zair može do iksa, Portugal mi ni na startu Eura nije bio ubedljiv, a sad je Ronaldo još veći kamen oko vrata...

svaka cast

Ronaldo je prvi igrac koji izlazi iz ofsajda tako sto ceka da se akcija i svi igraci, njegovi i protivnicki, pomere iza njega, nego da sam izadje iz ofsajda

Edited by JohnnyD

3 hours ago, Miljenko said:

Meni je ovaj Martinez uvek bio najveci dunster, od ovih nazovi "visoko profilnih" trenera. Razumem da tim ne dobije, no da odigraju ovako bezvoljno, sa malo pokusaja za gol i uz pokojnog Ronalda u postavi.

Verovatno čovek dobio posao tako što je na prvo pitanje "Jel u redu da Ronaldo sam određuje kad će da igra i koliko?" odgovorio da.

Edited by Deco

11 hours ago, Miljenko said:

Ostavi ti onaj, onakav Wigan u PL par sezona zaredom pa onda kritikuj :)

Vidim da ga je i Smajhel stariji napljuvao da je sjebao Belgiji zlatnu generaciju a sad ce i Portugalcima..to sam juce prvi put cuo na PPP..hail za forum

Jbs Wigan, tu vec treba i dosta srece; onoliko jak tim Belgije ispada od nekog Velsa, odnosno nije mogao ni do finala EURA recimo. Portugalci imaju jos jaci tim od te Belgije, a odigraju ovako nesto. Dobar tim ima DR Congo, no poenta je u pristupu, sto su pokazali Englezi sinoc, ne cekavsi da ostane 3-2.

Moja greska za onih 1-3 protiv Velsa, Wilmots ih je vodio. Vidim da je imao dobre rezultate i sa Evertonom. Mozda sam ja ocekivao previse od Belgije, no ono ispadanje od Italije na EURO 2020 je sigurno neuspeh. Za Portugal jos ostaje da se vidi, iako sam mislio da samo nasi mogu da odigraju onakav mec. Cak su i Englezi odigrali na max, a vecito su me ubijali sporim tempom (tako su me nocas uspavali Gana i Panama).

jel ta zlatna generacija belgije ikad bila viđena za bilo šta više od nekog polufinala? nisu imali krštenog beka 10 godina

i ovaj sad portugal, čak i da ne igra ronaldo...po čemu je ispred neke francuske, nemačke, engleske, španije? malo se preteruje

Edited by Pokojni Ruxin

Jeste, pali su ljudi na dvojac veznjaka iz PSŽ, ali fudbalski tim čini 11-15 dobrih igrača. Pored tog evidentnog kratera u špicu, i odbrambeni deo je dosta porozan. Mada se možemo složiti da imaju najbolju vezu na SP

šta znam, neves-vitinha-bruno ne deluje kao baš najizbalansiranija veza na svetu. fali malo jačine i mišića tu.

Fali da stave bruna na klupu i da ulazi ko dzoker u pokusaju, kad bas ne ide, negde u 80om minutu

0-02-05-43a722ab3d6502486f3cb8e6e2a4b3e2