June 16Jun 16 E šta je golman sve skinuo ova mu je bila jedna od bližih. Nema šta igračina je vrhunska ali je i arogantni šaban, jedva čekam da ih otrese neko.
June 16Jun 16 Author https://www.instagram.com/reel/DZqQpcoIwhz/?igsh=MTN6cm5ycG1nd2RpeQ==e ako je ovo video kod penala
June 16Jun 16 2 minutes ago, James Marshall said:E šta je golman sve skinuo ova mu je bila jedna od bližih. Nema šta igračina je vrhunska ali je i arogantni šaban, jedva čekam da ih otrese neko.zapravo kad god sam gledao i citao njegove intervjue deluje kao jedan od najnormalnijih likova...
June 16Jun 16 Sto bi Drakcetu devojka posle seksa rekla "e moj Drakce, kad bi znao kako momci igraju fudbala"
June 16Jun 16 Just now, 189- said:zapravo kad god sam gledao i citao njegove intervjue deluje kao jedan od najnormalnijih likova...može kod kuće i da svira klavir. čita Desanku Maksimović i kuva u narodnoj kuhinji, na terenu meni djeluje arogantno, ovo bečenje poslije golova i ova nadrkanost nakon meča djeluju odbojno i bespotrebno. Mislim sad će na mene skočiti oni "pa i ti bi se kurčio da si najbolji na svijetu" ali vala bilo je likova koji nisu forsirali tu priču i za koje je bilo lakše navijati. Ove drame sa Realom i PSG mi takođe nisu nešto promijenile mišljenje. I da, znam da njega boli kurac šta ja mislim, da preduprijedim i taj argument
June 16Jun 16 Mbape 14 golova na SP, moze da postane njabolji strelac u istoriji, Klose je dao 16 golova.
June 16Jun 16 Author 15 minutes ago, W.F.C. said:Mbape 14 golova na SP, moze da postane njabolji strelac u istoriji, Klose je dao 16 golova.lagano to stiže kilijan
June 16Jun 16 Mbape nije dziber ranga Vinisijus, ili Doku, znaci necemo videti teatralne padove i sumanuto mlataranje ruku, te konstantno kenjanje sudiji. On to radi dozirano, fudbalski, kao bilo koji prosecan fudbaler u bilo kojoj ligi, ali je na mnogo vecoj "lupi" zato sto je godinama u vrhu, i jako je mlad osvojio svetsko prvenstvo."Izmedju redova" ima on neke mane, cini se da zeli indirektno da "kontrolise" zbivanja u klubu u smislu igrackih duznosti i ekipe, u prevodu mesa se u trenerski posao, ali nema tu dozu socijalne inteligencije i "smeka" pa da to deluje simpa i da ga neki trener uzme za ozbiljno, bez obzira kako dobar igrac bio. Znaci nije Di Kanio, i nije Kantona. Cini se da ga to malo pritiska. Ne verujem da ce ikad biti (uspesan) trener.Osim toga, decko je ok, bez 1000 tetovaza, i bez umisljenosti. Edited June 16Jun 16 by JohnnyD
June 16Jun 16 Navijao sam za Senegal ali momenta kad je Mbape dao treci gol za Francusku mozes samo da se poklonis do poda i aplaudiras. Doktorski
June 16Jun 16 13 minutes ago, JohnnyD said:ali nema tu dozu socijalne inteligencije i "smeka" pa da to deluje simpa i da ga neki trener uzme za ozbiljnoMbape bezopasan, socijalna inteligencija slaba.
June 16Jun 16 47 minutes ago, MiddleClass said:Kilijan goat Mbape. u stilu Miće Pavkova protiv Liverpula
June 16Jun 16 Kakva budalaština od odluke da ne bude penal za Francusku Valjda će posle prvog kruga poispadati i ovakve kreativne sudije
June 16Jun 16 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Kakva budalaština od odluke da ne bude penal za Francusku Valjda će posle prvog kruga poispadati i ovakve kreativne sudijeMeni dobra odluka. Nije tako loptu, ali nije ni stopalo, jasno se videlo iz jednog ugla da je stopalo na par cm od Mbapeovog. Mbapeu pobegla lopta i sudarili su se. Ne bih se zacudio da ovaj sudija bude pozvan opet i za bitnije utakmice kada analiziraju video iz vise uglova.