June 10Jun 10 vicešampioni u pohodu na treći naslov prvaka, a senegalci posle papazjanije sa marokom na afričkom kupu nacija sugurno imaju motiv da pokažu da su najbolji tim afrike ove dve reprezentacije su igrale na otvaranju prvenstva ‘02 gde su senegalci iznenadili
June 16Jun 16 Ovo je jedan od tri derbija prvog kola. Al nemoguce je ne referisati na duel iz Seula na otvaranju. Svaka cast Kamerunu ili Saudijcima pre 4 god ali mislim da je Senegal kreator najveceg apseta barem u novijoj istoriji. Kolonijalni gospodar I vladar sveckog fudbala gubi od slugu iz sredine tabele vlastite lige.
June 16Jun 16 Olise, Dembele, Due, Mbape u 11 / nema šanse da Senegal ne postigne bar 1 gol pored toliko prostora.
June 16Jun 16 27 minutes ago, John Coltrane said:Olise, Dembele, Due, Mbape u 11 / nema šanse da Senegal ne postigne bar 1 gol pored toliko prostora.ne brini, senegal ima jacksona da anulira
June 16Jun 16 Navijam za Senegal ali Marseljeza je najbolja himna na svetu Jedan od najradosnijiih WC momenata mi je Senegal 1:0 u Japanu i Koreji
June 16Jun 16 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ko ja ovaj na areni? ne sećam se skoro nekog ijekavičaraMladen Stojanović, prenosi Seriju A svake nedelje, godinama
June 16Jun 16 Author hvalajes ima neki lm, teren deluje blago očajnoza nijansu lošiji nego na otvaranju
June 16Jun 16 4 minutes ago, levi said:Mladen Stojanović, prenosi Seriju A svake nedelje, godinamaOnaj što umire u prenosu kad Hrvati daju gol. Koji je razlog za nepozivanje Kamavinge?
June 16Jun 16 1 minute ago, John Coltrane said:Onaj što umire u prenosu kad Hrvati daju gol.dahttps://www.instagram.com/reel/CmUsYdpDu9V/?hl=en