June 15Jun 15 gledam timove koji nisu favoriti koliko se bore, trce i grizu na ovom prvenstvu. sva sreca sto mi nismo tamo.
June 15Jun 15 zašto su evropljani ovoliko loši u fudbalu? jel problem infrastruktura ili nedostatak struke?
June 15Jun 15 sad sam se setio, bio je neki strip gde su bili ovi stihoviip mala ip sedi mi na džip da te vozi bata sve do egipatatoliko od mene
June 15Jun 15 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said:zašto su evropljani ovoliko loši u fudbalu? jel problem infrastruktura ili nedostatak struke?Afrika i Karibi im uvalili svoj škart pa sad tako pročišćeni kidaju.
June 15Jun 15 10 minutes ago, Krampa said:gledam timove koji nisu favoriti koliko se bore, trce i grizu na ovom prvenstvu. sva sreca sto mi nismo tamo.Sta, mi kao favoriti?
June 15Jun 15 Just now, hefaca said:Sta, mi kao favoriti?ma da. favoriti. da se ne obrukamo kao spanci ili ovi lazni holandjani.ma ne bre, nego da nas nebi punio neki curaçao
June 15Jun 15 Dal ima luzerskija reprezentacija od ovih Belgosa (spram kvaliteta koji poseduju)?Svako prvenstvo se nadam da će napraviti nešto, i - čabar.
June 15Jun 15 5 minutes ago, Filozof manijak said:Dal ima luzerskija reprezentacija od ovih Belgosa (spram kvaliteta koji poseduju)?Svako prvenstvo se nadam da će napraviti nešto, i - čabar.ova im je prosek, ima bar 15 boljih ekipa po imenima
June 15Jun 15 Belgija je krš, ili igrači koji su prošli zenit, ili nedovoljno dobri naslednici. Uz par korektnih igrača