July 9Jul 9 Meni su Afrikanci super jer rege, a i spot je lep i saren i simpa. Smeta mi sto mi pesma (tj. tekst) zvuci nekako previse trivijalno i jednostavno. Da je to bolje, bila bi mi bas odlicna stvar. Ovako sam se cak lomio da li da ipak glas dam meksickim Chucha svemircima. Holandez Bitlsi su mi super i pesma mi je dobra, tu nisam imao dileme u glasanju.Urugvaj vrlo simpa, mada je i turska pesma na neki blesav nacin zanimljiva.Tinariwen lagano protiv Koreje. Em su mi prvi dragi, em su mi ovi drugi cudni, not in a good way.
July 9Jul 9 Author Evo mojih glasova:Derbi runde, definitivno.Mexico Son Rompe Pera - ChuchaCôte d'Ivoire Alpha Blondy feat. Capleton - Cold FireNetherlands The Mocks - Do Me GoodSpain Olaia Inziarte - BildotsaI ovde sam se opasno lomio. Gol u nadoknadi, iz sumnjivog ofsajda.Uruguay Se Armó Kokoa & Alika - Puño en altoTürkiye Lalalar - İsyanlarAlgeria Tinariwen - Erghad AfewoSouth Korea Leenalchi - Look At Me Look At Me
July 9Jul 9 Author Imali smo Blaze sa drugom i novijom pesmom, ali ovaj spot možda i savršeno predstavlja večerašnju fudbalsku utakmicu Maroko-Francuska. Povratak emigracije kući.It is about a "harrag" (someone who goes to another country illegally seeking a better life) coming back to his original territory (home) to the sad miserable life, where he's forced to live, so he starts going crazy for it and loses his mind on it... Edited July 9Jul 9 by Svarog
July 10Jul 10 Author Trenutni rezultati 1/4 finala:2 - Mexico Son Rompe Pera - Chucha1 - Côte d'Ivoire Alpha Blondy feat. Capleton - Cold Fire 1 - Netherlands The Mocks - Do Me Good2 - Spain Olaia Inziarte - Bildotsa 2 - Uruguay Se Armó Kokoa & Alika - Puño en alto1 - Türkiye Lalalar - İsyanlar 2 - Algeria Tinariwen - Erghad Afewo1 - South Korea Leenalchi - Look At Me Look At Me
July 10Jul 10 2 hours ago, Svarog said:Trenutni rezultati 1/4 finala:2 - Mexico Son Rompe Pera - Chucha1 - Côte d'Ivoire Alpha Blondy feat. Capleton - Cold Fire1 - Netherlands The Mocks - Do Me Good2 - Spain Olaia Inziarte - Bildotsa2 - Uruguay Se Armó Kokoa & Alika - Puño en alto1 - Türkiye Lalalar - İsyanlar2 - Algeria Tinariwen - Erghad Afewo1 - South Korea Leenalchi - Look At Me Look At MeLadno si iskulirao moje glasove sa prethodne strane... namestaljka
Saturday at 10:335 days Côte d'Ivoire Alpha Blondy feat. Capleton - Cold FireNetherlands The Mocks - Do Me GoodTürkiye Lalalar - İsyanlarAlgeria Tinariwen - Erghad Afewo
Saturday at 14:045 days Author Još malo jače od 24h do kraja glasanja u 1/4 finala.Ako ne bude nekih iznenađenja deluje da već znamo parove polufinala.3 - Mexico Son Rompe Pera - Chucha5 - Côte d'Ivoire Alpha Blondy feat. Capleton - Cold Fire 6 - Netherlands The Mocks - Do Me Good2 - Spain Olaia Inziarte - Bildotsa 5 - Uruguay Se Armó Kokoa & Alika - Puño en alto3 - Türkiye Lalalar - İsyanlar 5 - Algeria Tinariwen - Erghad Afewo3 - South Korea Leenalchi - Look At Me Look At Me
Saturday at 17:145 days Bilo mi baš teško da se odlučim, sve dobre pesme ostale. Možda mi jedino Mocks i ova Baskijka nešto slabiji par ili mi nešto nije leglo. Kad ste iskurali onaj spektakl od pesme Rosalia feat Bojrk & Yves Tumor.
Sunday at 10:584 days Mexico Son Rompe Pera - ChuchaCôte d'Ivoire Alpha Blondy feat. Capleton - Cold FireNetherlands The Mocks - Do Me GoodSpain Olaia Inziarte - BildotsaUruguay Se Armó Kokoa & Alika - Puño en altoTürkiye Lalalar - İsyanlarAlgeria Tinariwen - Erghad AfewoSouth Korea Leenalchi - Look At Me Look At Me
Sunday at 19:114 days Author Završeno glasanje u četvrtfinalu!!!4 - Mexico Son Rompe Pera - Chucha5 - Côte d'Ivoire Alpha Blondy feat. Capleton - Cold Fire 7 - Netherlands The Mocks - Do Me Good 2 - Spain Olaia Inziarte - Bildotsa 5 - Uruguay Se Armó Kokoa & Alika - Puño en alto 4 - Türkiye Lalalar - İsyanlar 6 - Algeria Tinariwen - Erghad Afewo 3 - South Korea Leenalchi - Look At Me Look At Me