Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wooden acting

Featured Replies

Sto ti je Sonja ovde losa? Bas je suptilna, suzdrzana i guta knedle, ali kipi i ne moze da izdrzi.

U ovoj sceni pre moze da se diskutuje da li je dobro odglumljeno od strane Dragana Nikolica. (Jel on to cita sa papira? Ako da, onda je OK - zaboravio sam film)

• Author

Ja i sugerišem da je Sonji neprijatno od Dragonovog lošeg bolokurca. lolol

• Author

Mada veći kamen ide za Điđu koji je napisao "Slušaj ti si izvrsna ženska", ko bre priča tako, čak i kad laže.

Film je Nešto između.

Ima i ona doduše nešto malo bolja replika kad joj kaže da ima fenomenalno telo i da je uživao u njemu.

sonja je ovde pokidala. nije exyu kinematografija obilovala likovima. bilo muškim, bilo ženskim koji su umeli ovako u krupnjaku da odglume sa minimalnim facijalnim ekspresijama. mahom je to bilo kreveljenje i glumatanje

u glumačkom svetu, bar je to moj utisak, puštanje suze u kadru je izvesna patkometrija pošto ne mogu baš svi ba puste suzu na klik, a kao “ispod časti je” da se krije luk u okovratniku košulje

kao prilog diskusiji prilažem cvijanovića u sv georgije ubiva aždahu gde glumi ko da je u prequelu mile vs. tranzicija

ali nemam kratki video da to i dokažem

Ja sam voleo glumu Mustafe Nadarevica i Fabijana Sovagovica

2 hours ago, kralj said:

Mada veći kamen ide za Điđu koji je napisao "Slušaj ti si izvrsna ženska", ko bre priča tako, čak i kad laže.

Film je Nešto između.

Ima i ona doduše nešto malo bolja replika kad joj kaže da ima fenomenalno telo i da je uživao u njemu.

Postupak gde veštačkim konstrukcijama dodatno naglašava neistinu (laž).

Edited by alkibijad

Meni je Dzesika Cestejn definicija drvene glume. Opet, meni je Kristijan Bejl jedan od najdrazih i najboljih glumaca lajk evah, a cuo sam ljude koji ga smatraju drvenim i losim glimcem. Bemliga, valjda je sve u oku posmatraca D

2 hours ago, kralj said:

Film je Nešto između.

meni to omiljen Điđin film.

a likove poput Gaginog sam poznavao.

jedino se slažem za "izvrsna". ovaj moj ortak bi rekao "super".

1 hour ago, Sludge Factory said:

Meni je Dzesika Cestejn definicija drvene glume. Opet, meni je Kristijan Bejl jedan od najdrazih i najboljih glumaca lajk evah, a cuo sam ljude koji ga smatraju drvenim i losim glimcem. Bemliga, valjda je sve u oku posmatraca D

Bejl drven? gospode

2 minutes ago, Locust said:

Bejl drven? gospode

Yeah, svasta covek cuje na ovom svetu.

8 minutes ago, Sludge Factory said:

Yeah, svasta covek cuje na ovom svetu.

Kad vec pomenu Bejla, skoro sam natrcao negde na netu pitanje, ko je bolji glumac Tom Kruz ili Bejl.

Uzasno je ovo Gaga odigrao, prava je vestina znati ratosiljati se devojke, u stvarnom zivotu uz ovakvu glumu moze i glava da leti...

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

sonja je ovde pokidala. nije exyu kinematografija obilovala likovima. bilo muškim, bilo ženskim koji su umeli ovako u krupnjaku da odglume sa minimalnim facijalnim ekspresijama. mahom je to bilo kreveljenje i glumatanje

mozda je to razlika medju filmskim i pozorisnim glumcima:

https://www.youtube.com/shorts/qvwwXGhysDk