April 18Apr 18 Da bacimo na papir mučki loše odglumljene uloge i musavo ispisane lyrics na filmu.Evo otvaram sa ovim mučenjem, deluje da Sonja plače ne zato što uloga nalaže nego zato što nije na bilo kom drugom mestu na globusu.AQMcvd7jqjLWOu7cf4Meoi5ITkAJtV0a0OXYqAOGDPEcIoe2gdkRhd3BpX96RXUl9Uyh0WT8R8BEC2VQPoszYQO_Y92eTYs7XR5DaB4.mp4
April 18Apr 18 Sto ti je Sonja ovde losa? Bas je suptilna, suzdrzana i guta knedle, ali kipi i ne moze da izdrzi.
April 18Apr 18 U ovoj sceni pre moze da se diskutuje da li je dobro odglumljeno od strane Dragana Nikolica. (Jel on to cita sa papira? Ako da, onda je OK - zaboravio sam film)
April 18Apr 18 Author Mada veći kamen ide za Điđu koji je napisao "Slušaj ti si izvrsna ženska", ko bre priča tako, čak i kad laže.Film je Nešto između. Ima i ona doduše nešto malo bolja replika kad joj kaže da ima fenomenalno telo i da je uživao u njemu.
April 18Apr 18 sonja je ovde pokidala. nije exyu kinematografija obilovala likovima. bilo muškim, bilo ženskim koji su umeli ovako u krupnjaku da odglume sa minimalnim facijalnim ekspresijama. mahom je to bilo kreveljenje i glumatanjeu glumačkom svetu, bar je to moj utisak, puštanje suze u kadru je izvesna patkometrija pošto ne mogu baš svi ba puste suzu na klik, a kao “ispod časti je” da se krije luk u okovratniku košuljekao prilog diskusiji prilažem cvijanovića u sv georgije ubiva aždahu gde glumi ko da je u prequelu mile vs. tranzicijaali nemam kratki video da to i dokažem
April 18Apr 18 2 hours ago, kralj said:Mada veći kamen ide za Điđu koji je napisao "Slušaj ti si izvrsna ženska", ko bre priča tako, čak i kad laže.Film je Nešto između.Ima i ona doduše nešto malo bolja replika kad joj kaže da ima fenomenalno telo i da je uživao u njemu.Postupak gde veštačkim konstrukcijama dodatno naglašava neistinu (laž). Edited April 18Apr 18 by alkibijad
April 18Apr 18 Meni je Dzesika Cestejn definicija drvene glume. Opet, meni je Kristijan Bejl jedan od najdrazih i najboljih glumaca lajk evah, a cuo sam ljude koji ga smatraju drvenim i losim glimcem. Bemliga, valjda je sve u oku posmatraca
April 18Apr 18 2 hours ago, kralj said:Mada veći kamen ide za Điđu koji je napisao "Slušaj ti si izvrsna ženska", ko bre priča tako, čak i kad laže.Film je Nešto između.Ima i ona doduše nešto malo bolja replika kad joj kaže da ima fenomenalno telo i da je uživao u njemu.meni to omiljen Điđin film.a likove poput Gaginog sam poznavao.jedino se slažem za "izvrsna". ovaj moj ortak bi rekao "super".
April 18Apr 18 1 hour ago, Sludge Factory said:Meni je Dzesika Cestejn definicija drvene glume. Opet, meni je Kristijan Bejl jedan od najdrazih i najboljih glumaca lajk evah, a cuo sam ljude koji ga smatraju drvenim i losim glimcem. Bemliga, valjda je sve u oku posmatraca Bejl drven?
April 18Apr 18 8 minutes ago, Sludge Factory said:Yeah, svasta covek cuje na ovom svetu.Kad vec pomenu Bejla, skoro sam natrcao negde na netu pitanje, ko je bolji glumac Tom Kruz ili Bejl.
April 18Apr 18 Uzasno je ovo Gaga odigrao, prava je vestina znati ratosiljati se devojke, u stvarnom zivotu uz ovakvu glumu moze i glava da leti...
April 18Apr 18 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:sonja je ovde pokidala. nije exyu kinematografija obilovala likovima. bilo muškim, bilo ženskim koji su umeli ovako u krupnjaku da odglume sa minimalnim facijalnim ekspresijama. mahom je to bilo kreveljenje i glumatanjemozda je to razlika medju filmskim i pozorisnim glumcima: https://www.youtube.com/shorts/qvwwXGhysDk